Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 31st, 2017 | by fileto

0

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Καβάλα, Δράμα και Κομοτηνή

Συνελήφθησαν χθές (30-5-2017), στους νομούς Καβάλας, Δράμας και Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καβάλας, Δράμας και Ροδόπης, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 63, 52, 23 και 19 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το απόγευμα, στην επαρχιακή οδό Ζυγού – Καβάλας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, ο 63χρονος, διότι βρέθηκαν στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε καθώς και σε κτηνοτροφική μονάδα ιδιοκτησίας του, σε χωριό της Καβάλας, τρεις (3) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 14,1 γραμμαρίων.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθές το βράδυ, στην ευρύτερη περιοχή της Κομοτηνής, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, συνέλαβαν τον 23χρονο και τον 19χρονο, διότι σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν, εντόπισαν δύο (2) νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Στην τρίτη περίπτωση, προχθές το μεσημέρι, στη Δράμα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, ο 52χρονος, διότι βρέθηκε, σε αποθήκη ιδιοκτησίας του, μία (1) νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες κάνναβης.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενήργησαν τα Τμήματα Ασφάλειας Καβάλας, Δράμας και Κομοτηνή.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑