Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 2nd, 2017 | by fileto

0

Διαμαρτυρία “ξεφτίλα” στα διόδια της Μέστης

Διαμαρτυρία φορέων -αλλά όχι και πολιτών- για τα διόδια πραγματοποιήθηκε χθες στον χώρο όπου θα στηθούν από τις 31 Αυγούστου τα νέα διόδια στη Μέστη στα όρια των νομών Ροδόπης και Έβρου.

Οι φορείς με κουστούμια και γραβάτες (παρά την ζέστη) συγκεντρώθηκαν με πανώ και πόστερ στο σημείο, ενώ ένα λεωφορείο που έβαλαν από την Αλεξανδρούπολη δεν έφτασε ποτέ για να μεταφέρει τους αγανακτισμένους πολίτες (!) καθώς φαίνεται πως δεν πήγε κανείς!

Παρόντες στην διαμαρτυρία ήταν οι δήμαρχοι Αλεξανδρούπολης, Μαρωνείας – Σαπών και Κομοτηνής, ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς που εκπροσώπησε και τον περιφερειάρχη γιατί ο Χρήστος Μέτιος απουσίαζε στην Αθήνα, εκπρόσωποι παρατάξεων της Περιφέρειας, περιεφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και φορείς της περιοχής.

Κατά τη διαμαρτυρία όπως είπαμε αναρτήθηκαν καλαίσθητα πανώ και στάντ με το σήμα της περιφέρειας και έγιναν δηλώσεις.

Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και πρόεδρος της ΠΕΔ ΑΜ-Θ Βαγγέλης Λαμπάκης τόνισε πως θα προσφύγει νομικά κατά των διοδίων και όσων τα επιβάλλουν ενώ ο αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Πέτροβιτς διάβασε και το ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Μετά ο καθένας πήγε στην δουλειά του και οι εργασίες στο σημείο συνεχίστηκαν μια και θα πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος Ιουνίου!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑