Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 3rd, 2017 | by fileto

0

Η παρέα των ανηλίκων άνοιγε καταστήματα στην Ξάνθη

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένες αστυνομικές έρευνες, έξι (6) κλοπές δίκυκλων οχημάτων και πέντε (5) διαρρήξεις καταστημάτων, που διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα 14-3-2017 έως 1-6-2017, σε χωριά και την πόλη της Ξάνθης.

Σχηματίσθηκε δικογραφία από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, σε βάρος τεσσάρων (4) ημεδαπών, ηλικίας 14, 15, 16 και 16 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Συνελήφθη προχθές (1-6-2017) το βράδυ, στην Ξάνθη, από τους παραπάνω αστυνομικούς, ένας από τους δράστες, ηλικίας 16 ετών.

Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών, προέκυψε ότι οι δράστες ενεργώντας από κοινού με τέσσερις ακόμη άγνωστους μέχρι στιγμής δράστες και με διαφορετικές συνθέσεις, το παραπάνω χρονικό διάστημα, αφαίρεσαν από τον νομό Ξάνθης, τέσσερις (4) δίκυκλες μοτοσικλέτες και δύο (2) δίκυκλα μοτοποδήλατα καθώς επίσης διέρρηξαν πέντε (5) καταστήματα. Κατά τη διάπραξη των διαρρήξεων οι δράστες αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ περίπου.

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) από τις αφαιρεθείσες μοτοσικλέτες, οι οποίες αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Σημειώνεται ότι όλοι οι δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υπεβλήθη στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑