Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 8th, 2017 | by fileto

0

Τα νέα στελέχη της ΝΔ στην ΑΜ-Θ εκπαιδεύονται στη Θράκη

Στη Ροδόπη συνεχίζεται η δράση επιμόρφωσης του ανθρώπινου δυναμικού της Νέας Δημοκρατίας μέσω της Πολιτικής Ακαδημίας Στελεχών, που εγκαινιάστηκε τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, με την εκπαίδευση και επιμόρφωση στελεχών της ΝΟΔΕ και όχι μόνο.

Σκοπός της Πολιτικής Ακαδημίας είναι να παράσχει υψηλού επιπέδου επιμόρφωση και να διαμορφώσει στελέχη υψηλής εξειδίκευσης, να εμπλουτίσει τις γνώσεις των συμμετεχόντων σε ζητήματα που σχετίζονται με το σύγχρονο πολιτικό και οικονομικό περιβάλλον, να εξοικειώσει τους συμμετέχοντες με τις κατάλληλες θεωρητικές και πρακτικές μεθόδους προκειμένου να είναι σε θέση να ανταποκριθούν σε αυτό το περιβάλλον και να συμβάλει στην ομοιογένεια του πολιτικού λόγου των στελεχών που εκφράζουν τις θέσεις του κόμματος σε οποιοδήποτε επίπεδο.

Στόχος της Πολιτικής Ακαδημίας είναι να καλύψει την αυξανόμενη απαίτηση για πολιτικό – στελεχιακό δυναμικό που θα διαθέτει υψηλό βαθμό εξειδίκευσης στα κυρίαρχα πολιτικά ζητήματα και θα έχει τη δυνατότητα να ανταπεξέλθει στις σύγχρονες επικοινωνιακές απαιτήσεις.

Η Πολιτική Ακαδημία Στελεχών λειτουργεί υπό την αιγίδα του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη.

Εισηγητές του προγράμματος είναι διακεκριμένοι εκπρόσωποι του ακαδημαϊκού χώρου. Οι θεματικές ενότητες που θα διδαχθούν είναι:

• Ηγεσία και Λήψη Αποφάσεων

• Η Ιδεολογική Ταυτότητα της Νέας Δημοκρατίας

• Εθνικά Θέματα και Σύγχρονες Προκλήσεις

• Οικονομία -ελληνική κρίση

• Οδικός άξονας εξόδου από τη κρίση

• Στρατηγικές, τακτικές και εργαλεία πολιτικής επικοινωνίας

Η Ακαδημία θα διεξαχθεί στην Κομοτηνή, στο ξενοδοχείο “Chris & Eve” το διήμερο Σάββατο 10 και Κυριακή 11 Ιουνίου από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑