Lifestyle

Published on June 13th, 2017 | by fileto

0

Το Παγγαίο στο πλευρό του Παγγαιορείτη Βασίλη Καρρά

Ο Δήμος Παγγαίου στηρίζει έμπρακτα τον συνδημότη καλλιτέχνη Βασίλη Καρρά στο πλαίσιο των επετειακών συναυλιών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τη συμπλήρωση 40 χρόνων παρουσίας του στην ελληνική μουσική σκηνή.

Στις 28 Ιουνίου 2017, με την υποστήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συναυλία στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης, ενώ θα προηγηθεί η συναυλία στο Θέατρο Πέτρας στην Αθήνα, στις 17 Ιουνίου.

Παράλληλα η Δημοτική Αρχή Παγγαίου χαιρετίζει και την είσοδο του Βασίλη Καρρά στο βιβλίο Guiness World Records, κατορθώνοντας κάτι που κανένας άλλος τραγουδιστής δεν είχε κάνει μέχρι σήμερα, να γεμίσει το στάδιο Arena χωρητικότητας 17.000 θέσεων και να αποτελέσει τον πρώτο Ευρωπαίο που γεμίζει τον συγκεκριμένο χώρο στη Βουλγαρία.

Εκτός από την ατόφια λαϊκή φωνή του Βασίλη Καρρά ο δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης τονίζει και τον ακέραιο χαρακτήρα του, την εργατικότητα, την ευγένεια και την πάντα φιλική και θετική διάθεσή του και αυτό αποδείχτηκε έμπρακτα και κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψης του γνωστού τραγουδιστή στο γραφείο του δημάρχου Παγγαίου.

2 συνημμένα


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑