Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 14th, 2017 | by fileto

0

Καβαλιώτης θύμα τροχαίου στη Σαντορίνη

Θανάσιμο τροχαίο δυστύχημα έγινε Δευτέρα 12 Ιουνίου το μεσημέρι  με νεαρό από τη Καβάλα ο οποίος βρισκόταν στην Σαντορίνη για εργασία σε ξενοδοχειακή μονάδα του νησιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες  ο νεαρός αναβάτης της μηχανής συγκρούσθηκε με διερχόμενο Ι.Χ το οποίο οδηγούσε 25χρονος Κινέζος.

Ο άτυχος νέος διέμενε μόνιμα στο Κρυονέρι Καβάλας και ήταν 23 ετών. Ήταν γιός του οικοδόμου Κωνσταντίνου Θεοδωρίδη.

Το τροχαίο έγινε στην περιοχή των Φηρών Σαντορίνης.

Για το συμβάν διενεργείται προανάκριση από το ΑΤ Θήρας.

 

Ανακοίνωση συμπαράστασης στην οικογένεια από το Σωματείο

Το Δ/Σ του Σωματείου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Καβάλας και τα μέλη του, εκφράζουμε τη βαθειά μας θλίψη και τη αμέριστη συμπαράστασή μας στο συνάδελφο Θεοδωρίδη Κωνσταντίνο, μέλος του Δ/Σ και παλιότερα πρόεδρο του Σωματείου μας και στην οικογένειά του, για τον πρόωρο και άδικο χαμό του γιού του, σε τροχαίο δυστύχημα τη Δευτέρα 12 Ιουνίου στην περιοχή των Φηρών, στη Σαντορίνη όπου και εργαζότανε σα μάγειρας.

Νέος δραστήριος, που πάλευε και δε φοβότανε το μεροκάματο. Πνεύμα ανήσυχο, που σα τις χιλιάδες των νέων αναζητούσε  τον  τρόπο για να επιβιώσει μέσα στον εργασιακό μεσαίωνα, προτιμώντας την εσωτερική μετανάστευση από την ανεργία. Ένα παλικάρι, με όνειρα για τη ζωή, που του τη στέρησαν οι ρόδες ενός αυτοκινήτου.

Κουράγιο Κώστα, το ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο να απαλύνουμε τον πόνο σου, αλλά είμαστε δίπλα σου και τον μοιραζόμαστε αυτή τη δύσκολή στιγμή. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει»


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑