Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 14th, 2017 | by fileto

0

Κυνήγι διακινητή από τις Σάπες μέχρι και την Καβάλα

Συνελήφθη χθές (13-6-2017) το βράδυ, στο νομό Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 31χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ιράκ, ο οποίος μαζί με δύο άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργούς του, προωθούσε, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας, δεκατέσσερις (14) μη νόμιμους μετανάστες. Έντεκα (11) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Μπανγκλαντές και τρεις (3) υπήκοοι Μιανμάρ.

Αναλυτικότερα, χθές το βράδυ, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, πλην όμως οι οδηγοί τους δεν συμμορφώθηκαν, ανέπτυξαν ταχύτητα και ακολουθήθηκαν από τους αστυνομικούς .

Στον κόμβο Ιάσμου το ένα από τα οχήματα εξήλθε από την Εγνατία Οδό και κατευθύνθηκε προς τον οικισμό του Κοπτερού, όπου σε παρακείμενη αγροτική περιοχή, ο οδηγός του μαζί με τον συνοδηγό, το εγκατέλειψαν και τράπηκαν πεζή σε φυγή, διαφεύγοντας τη σύλληψη.

Το δεύτερο όχημα εξήλθε από την Εγνατία Οδό στον ανατολικό κόμβο Καβάλας και λίγο πιο κάτω, ο 31χρονος οδηγός του, το ακινητοποίησε, επιχειρώντας να διαφύγει πεζός, πλην όμως συνελήφθη, από τους παραπάνω αστυνομικούς με τη συνδρομή αστυνομικών δυνάμεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στα δύο οχήματα, διαπιστώθηκε ότι οι δράστες μετέφεραν με αυτά, παράνομα, στην ενδοχώρα συνολικά δεκατέσσερις (14) μη νόμιμους μετανάστες.

Συνολικά κατασχέθηκαν 2 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και 2 κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑