Εκδηλώσεις

Published on June 15th, 2017 | by fileto

0

Θεματικό πάρκο από προσκόπους στη Δράμα

Στα πλαίσια της δράσης «Ταξιδέψτε μαζί μας – Ιππότες, Κάστρα& Δράκοι»’ θα πραγματοποιηθεί στον Δημοτικό κήπο της Δράμας από σήμερα Παρασκευή 16 και για ένα τριήμερο από 17-18 Ιουνίου 2017 με εκδρομή του Κλάδου Προσκόπων (παιδιών ηλικίας 12-15 ετών) της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας& Θράκης.

Πρόκειται για το 1ο Θεματικό Πάρκο Μεγάλων Κατασκευών με Θέμα «Κάστρα, Ιππότες & Δράκοι» το οποίο έχει ξεκινήσει να προετοιμάζεται από την αρχή της προσκοπικής περιόδου με το διαδικτυακό παιχνίδι Ενωμοτιακών Αποστολών.

Ο Δημοτικός κήπος της Δράμας θα μεταμορφωθεί σε ένα μεγάλο πάρκο Ιπποτών, βγαλμένο μέσα από τα παραμύθια, με πολλές πρωτότυπες και ελκυστικές δραστηριότητες για τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας .

Θα υπάρχουν χώροι τοξοβολίας, δοκοί ισορροπίας, χώροι ξιφασκίας, βαλλίστρες, καταπέλτες, κριός πολιορκίας και πολλά ακόμα που θα συναρπάσουν τον καθένα που θα παραβρεθεί.

Το πάρκο θα είναι ανοιχτό στο κοινό το Σάββατο, όπου θα γίνουν και τα εγκαίνια του πάρκου,  17/6/2017 από τις 19:00-21:00 & και την Κυριακή 18/6/2017 από 11:30-13:30 !

Η δράση γίνεται με την συμπαράσταση του Δήμου Δράμας, του Δασαρχείου Δράμας, της Διεύθυνσης Δασών Δράμας, με την συνδρομή της Δημοτικής Επιχείρησης Κοινωνικής Πολιτιστικής και Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου Δράμας, της βιομηχανίας γάλακτος Δράμας ΝΕΟΓΑΛ, της εταιρείας ΙΣΣΑΚΙΔΗΣ- βιομηχανία ξύλου και του ΝΟΑΡΔΟΣ SOUND-ηχητικά συστήματα.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑