Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 16th, 2017 | by fileto

0

Θρήνος στην Καβάλα για τη Βάσια Καραμπετάκη!

Άσχημο τέλος είναι η διαδικασία της γέννας για 35χρονη Καβαλιώτισσα Βάσια Καραμπετάκη, αδελφή του γνωστού Καβαλιώτη προπονητή, η οποία δυστυχώς άφησε την τελευταία της πνοή τις πρωινές ώρες χθες Παρασκευή στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

Η άτυχη γυναίκα πήγε χθες να γεννήσει σε ιδιωτική κλινική της Καβάλας με καισαρική τομή, αλλά παρουσίασε αιμορραγικό επεισόδιο με αποτέλεσμα να κριθεί απαραίτητη η μεταφορά της στα επείγοντα περιστατικά του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, όπου σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας της υποτροπίασε.

Μάλιστα κρίθηκε η μεταφορά της στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Καβάλας, κάτι που δεν ήταν εφικτό, μια αυτό το διάστημα είναι κλειστή λόγω κανονικής συντήρησης και απολύμανσης.

Αμέσως μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ξάνθης όπου κι εκεί οι προσπάθειες των γιατρών δεν έφεραν αποτέλεσμα, με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να αφήσει τα ξημερώματα την τελευταία της πνοή.

Ευτυχή κατάληξη είχε το νεογέννητο το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες είναι καλά στην υγεία του.

vasia-karampetaki

Πένθος στην Καβάλα από τον θάνατο της Βάσιας

Η αθλητική οικογένεια της Καβάλας έχει βυθιστεί στο πένθος καθώς η άτυχη γυναίκα που πέθανε στη ΜΕΘ της Ξάνθης, μετά από μεταφορά της, από το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, είναι η αδελφή του γνωστού Καβαλιώτη προπονητή Νίκου Καραμπετάκη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Καβάλας και απ’ εκεί στο Νοσοκομείο της Ξάνθης, μιας και Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ήταν κλειστή, όπου και κατέληξε.

Στην ανακοίνωση της η ομάδα του Βύρωνα αναφέρει τα εξής:

«Από σήμερα το πρωί η οικογένεια του Βύρωνα Καβάλας είναι σε πένθος. Η μοίρα έπαιξε το πιο άσχημο παιχνίδι της στην άτυχη Βάσια. Δυστυχώς το θαύμα της γέννησης για την άτυχη κοπέλα ήταν μοιραίο. Το Διοικητικό Συμβούλιο και όλα τα μέλη του Βύρωνα Καβάλας εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στις οικογένειες Καραμπετάκη – Ξουλόγη για τον άδικο και τόσο ξαφνικό χαμό της Βάσιας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάζει. Καλό παράδεισο».

Αντίστοιχη ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΑΟ Καβάλας, αναφέροντας:

«Η οικογένεια του Aθλητικού Ομίλου ΚΑΒΑΛΑ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες Καραμπετάκη και Ξουλόγη για τον πρόωρο και άδικο χαμό της Bάσιας Καραμπετάκη. Δυστυχώς ακόμα ένας νέος άνθρωπος έφυγε για την γειτονιά των Αγγέλων, όπου θα βρει και τον αγαπημένο της πατέρα που προσέφερε τα μέγιστα στην ομάδα μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει Βάσια και καλό κουράγιο σε όλους τους συγγενείς σου και αγάπη-υγεία στο νεογέννητο…».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑