Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 19th, 2017 | by fileto

0

Κάθειρξη χωρίς αναστολή γιατί πήγε να βιάσει ναρκωμένη ασθενή

Το Μικτό Ορκωτό Καβάλας καταδίκασε 47χρονο νοσηλευτή που υπηρετούσε στο νοσοκομείο Δράμας γιατί τον Ιανουάριο του 2016 αποπειράθηκε να βιάσει 23χρονη ασθενή η οποία ήταν ναρκωμένη μετά από εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 47χρονος πατέρας δύο ανήλικων παιδιών είχε κατηγορηθεί για βιασμό, πρόκληση σωματικών βλαβών, έκθεση σε κίνδυνο, υπεξαίρεση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, καθώς φέρεται ότι βίασε την 23χρονη ασθενή μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης για σκωληκοειδίτιδα για την οποία είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο. Η δράση του όμως δεν σταμάτησε εκεί. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο νοσηλευτής χορήγησε ουσίες νάρκωσης αφού η 23χρονη κοπέλα βρισκόταν σε στάδιο ανάρρωσης από την επέμβαση και επανερχόταν από τη νάρκωση που ήδη της είχε γίνει. 

Ο 47χρονος, ο οποίος είναι πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, παρότι έχει τέσσερα χρόνια προϋπηρεσία στο νοσοκομείο της Δράμας, θεωρούνταν ένας έμπειρος νοσηλευτής καθώς είχε εργαστεί και σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Η εικόνα του 47χρονου, που έκανε τη βραδινή υπηρεσία στη χειρουργική κλινική, να έχει αφαιρέσει τα ρούχα της 23χρονης και να βρίσκεται όρθιος δίπλα στο κρεβάτι της με τα εσώρουχά του, «αποτυπώθηκε» από άλλη νοσηλευόμενη, η οποία έσπευσε αμέσως να ενημερώσει και να ζητήσει βοήθεια από τους οικείους άλλων ασθενών καθώς και από τους άλλους εργαζόμενους του νοσοκομείου. 

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία οδήγησε στο Αστυνομικό Τμήμα τον νοσηλευτή και η υπόθεση είχε πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης η οποία χθες στην Καβάλα, απεφάνθη!


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑