Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 29th, 2017 | by fileto

0

Βλάβη προκάλεσε Βlack Out στη Θάσο

Το βράδυ της Τετάρτης 28 Ιουνίου 2017, στις 9:30 μια βλάβη που εντοπίστηκε στην Κεραμωτή, στο 4ο ποντισμένο καλώδιο παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στο νησί της Θάσου έφερε το καθολικό μπλακ άουτ στο δίκτυο του νησιού που είχε τροφοδοσία από τη συγκεκριμένη γραμμή.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ειδικό συνεργείο από τη Θεσσαλονίκη και μέχρι χθες συνέχιζε τις εργασίες του προκειμένου να αποκαταστήσει την βλάβη υπολογίζοντας ότι αυτό θα γίνει σήμερα μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής.

Μετά την έλευση του συνεργείου η απόδοση ρεύματος στις περιοχές που επλήγησαν έδωσε την δυνατότητα να συνεχίσει το νησί να παρέχει τις υπηρεσίες του στους χιλιάδες τουρίστες που βρίσκονται στη Θάσο, ενώ οι επαγγελματίες έπαθαν ψυχρολουσία από την διακοπή του ρεύματος που ήταν πολύωρη!

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι τα έργα που έγιναν στα δίκτυα του νησιού τα τελευταία χρόνια έχουν καλυτερεύσει την παροχή υπηρεσίας ηλεκτρικού ρεύματος μια και τα παλιότερα χρόνια το νησί πάθαινε μεγάλες ζημιές από τις απανωτές διακοπές του ρεύματος.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑