Εκδηλώσεις

Published on July 1st, 2017 | by fileto

0

Ολοκληρώθηκε το εντυπωσιακό το Kavala Air Sea Show

Πάνω από 50.000 άτομα υπολογίζεται ότι παρακολούθησαν από διάφορα σημεία της Καβάλας σήμερα το εντυπωσιακό σόου αεροπορικών επιδείξεων 6ο Kavala Air Sea Show, με τη συμμετοχή αεροσκαφών από F16 μέχρι ελικόπτερο Apache, αλλά και ελικόπτερα του Στρατού Ξηράς, και τις ομάδες των Baltic Bees από την Ρίγα της Λετοννίας αλλά και τους Ιταλούς  Pionner που έκλεισαν το πρόγραμμα.

Kavala Air Sea Show

Το κύριο πρόγραμμα ξεκινά το Σάββατο 1η Ιουλίου και την Κυριακή 2 Ιούλιου με τον δήμο Καβάλας να ετοιμάζεται να υποδεχτεί “μόνο στον κύριο χώρο της παραλιακής ζώνης περίπου 35.000 άτομα χωρίς να υπολογίζονται όσοι παρακολουθούν από τα υπόλοιπα σημεία, αριθμός που εκτιμάται πως μπορεί να φτάνει τα 80.000 άτομα στην πόλη αλλά και τις γύρω περιοχές”, όπως αναφέρει ο υπεύθυνος της διοργάνωσης.

Το κύριο πτητικό πρόγραμμα ξεκίνησε στις 5 σήμερα το απόγευμα του Σαββάτου, στο σύνολο του χωρίς καμία χρέωση ή εισιτήριο με μια επίδειξη των μικρών αεροσκαφών πυρόσβεσης της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας. Οι επιδείξεις ολοκληρώθηκαν με μια “ειδική επίδειξη που ονομάζεται sunset display, την ώρα της δύσης ένα σπάνιο θέαμα που λαμβάνει χώρα σε ελάχιστες διοργανώσεις παρόμοιων σόου.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑