Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 21st, 2017 | by fileto

0

Προβάλλουν επαρκώς τα ΜΜΕ τον Μακάριο Λαζαρίδη

Μεγάλη κινητοποίηση (κυρίως στον Νέστο) γίνεται σχετικά με την άφιξη του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στην Καβάλα την Τετάρτη 26 Ιουλίου.

Οι υποψήφιοι για το ψηφοδέλτιο σιδερώνουν τα κοστούμια τους και οι κυρίες τις τουαλέτες τους, αλλά και οι κομματικοί θέλουν να δείξουν ότι η Καβάλα στηρίζει την ΝΔ και τον νέο πρόεδρο, ο οποίος μέσα σε ένα χρόνο ανέβαλλε δύο φορές την περιοδεία του στην περιοχή μας μια με τις πυρκαγιές και μία μέσα στον χειμώνα.

Τα αθηναϊκά σάιτ και οι παραπολιτικές στήλες μάλιστα τονίζουν ότι: «στο πλαίσιο των επισκέψεων του στην περιφέρεια ο πρόεδρος της Ν.Δ θα επισκεφθεί την Τετάρτη 26 και την Πέμπτη 27 Ιουλίου τους δυο νόμους της Ανατολικής Μακεδονίας θα τον συνοδεύει ο επί χρόνια στενός του συνεργάτης διευθυντής του γραφείου Τύπου της Ν.Δ και Καβαλιώτης Μακάριος Λαζαρίδης, ο οποίος, το πιθανότερο, θα πολιτευθεί στην Καβάλα στις προσεχείς εκλογές».

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε σχετικά με το πρόγραμμα, ο πρόεδρος της Ν.Δ θα επισκεφθεί και τους τέσσερις δήμους της Καβάλας.

Επίσης το πρωί της Τετάρτης 26ης Ιουλίου θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της Energean Oil Gas στο Σίγμα της Νέας Καρβάλης ενώ ενδεχομένως θα βρεθεί και στην εξέδρα ή το πλωτό γεωτρύπανο της εταιρίας στον κόλπο της Καβάλας.

Κατόπιν θα περάσει από το Δήμο Νέστου για να βρεθεί για λίγες ώρες στο νησί της Θάσου και το απόγευμα θα κινηθεί στην πόλη της Καβάλας.

Την Πέμπτη 27 Ιουλίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων προτού αναχωρήσει για τη Δράμα.

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα το πότε θα επισκεφθεί το Παγγαίο αν αυτό θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης ή το πρωί της Πέμπτης


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑