Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 21st, 2017 | by fileto

0

Τσακίζουν τους φορτηγατζήδες στα πρόστιμα στη Θράκη

Το πρόβλημα της διέλευσης των φορτηγών στην Εθνική οδό Κομοτηνής-Ξάνθης, αποτελεί ένα μείζον θέμα, μετά την εγκατάσταση των διοδίων στο ύψος των Αμαξάδων.

Πολλοί είναι οι οδηγοί φορτηγών που για να τα αποφύγουν χρησιμοποιούν την Εθνική Οδό, δημιουργώντας όμως πολλαπλά προβλήματα και κινδύνους στη διέλευση των υπολοίπων οχημάτων, ιδιαίτερα το καλοκαίρι όταν η κίνηση από και προς τις παραλίες Φαναρίου και Αρωγής είναι αρκετά αυξημένες.

Για αυτό και ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Νίκος Τσαλικίδης συγκάλεσε σύσκεψη το πρωί της Τετάρτης 19 Ιουλίου στο γραφείο του, με θέμα την διέλευση φορτηγών στο μήκος της Εθνικής Οδού, στην οποία παρευρέθησαν όλοι οι αρμόδιοι φορείς.

Αποτέλεσμα της σύσκεψης ήταν να διενεργηθούν την επόμενη, Πέμπτη 20 Ιουλίου, πάνω από 40 έλεγχοι φορτηγών άνω των 3,5 τόνων εκ των οποίων βρέθηκαν δύο φορτηγά με παράβαση στην ποσότητα καυσίμων.

Οι έλεγχοι κλιμακίων της αστυνομίας και του τελωνείου συνεχίστηκαν και το πρωί της Παρασκευής με τα αποτελέσματα να είναι άμεσα καθώς κανένα φορτηγό δεν πέρασε απο τον περιφερειακό δρόμο Κομοτηνής-Ξάνθης, γεγονός που φανερώνει πως υπήρχε ενημέρωση μεταξύ των οδηγών.

πηγή: Παρατηρητής της Θράκης


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑