Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 4th, 2017 | by fileto

0

Καλώς ήλθατε πρωταθλητή της πολιτικής απάτης

Επιστολή της ΝΟΔΕ Καβάλας με αφορμή την έλευση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Καβάλα:
Καλώς όρισες κ. Τσίπρα…
Σε καλωσορίζουμε ως πρωθυπουργό αλλά και ως πρωταθλητή!! Πρωταθλητή του αγωνίσματος της πολιτικής απάτης και μάλιστα άνευ αντιπάλου. Μόνον τυχαία δεν είναι η πρωτιά σου. Έδωσες και το έκανες για τους Έλληνες, μεγάλο αγώνα, Ίδρωσες, μάτωσες, κοπίασες..και γι αυτό σε ευχαριστούμε.
Ως Έλληνες σε ευχαριστούμε γιατί έσκισες τα μνημόνια της Μέρκελ και του Σόιμπλε. Το ”Merkel go back” έγινε πραγματικότητα!!!
Ως Έλληνες φορολογούμενοι σε ευχαριστούμε για την αύξηση του αφορολόγητου στις 12.000 ευρώ. Ως Έλληνες μισθωτοί σε ευχαριστούμε για την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ.
Ως Έλληνες επαγγελματίες σε ευχαριστούμε για τη μείωση του ΦΠΑ ειδικά στον χώρο της εστίασης.
Ως Έλληνες ιδιοκτήτες σε ευχαριστούμε που απάλλαξες τα σπίτια μας από τον ΕΝΦΙΑ (τα ραβασάκια που έρχονται είναι προϊόν οφθαλμαπάτης).
Ως Έλληνες συνταξιούχοι σε ευχαριστούμε που δεν μείωσες ούτε ευρώ τις συντάξεις και καθιέρωσες την 13η σύνταξη. Άντε με το καλό και τη 14η.
Ως Έλληνες αγρότες σε ευχαριστούμε που μας μείωσες την φορολογία, μας απάλλαξες από εισφορές και αύξησες την αγροτική σύνταξη.
Ως Έλληνες γονείς σε ευχαριστούμε για την κατάργηση των πανελλαδικών εξετάσεων.Ως Έλληνες δανειολήπτες σε ευχαριστούμε που έκανες πράξη ΄΄το κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη¨ (οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί είναι δουλειά Μητσοτακικών χάκερς). Αλλά σου αξίζουν ευχαριστίες και για όσα έκανες για την Καβάλα, τη Θάσο και γενικότερα για όλο την Π.Ε. Καβάλας.
Ως Καβαλιώτες σε ευχαριστούμε που μας χάρισες το στρατόπεδο Κωτσάλου. Ως Καβαλιώτες αγρότες της περιοχής Φιλίππων σε ευχαριστούμε που επέβαλλες την αλλαγή όδευσης του ΤΑΠ.
Ως Καβαλιώτες οδηγοί σε ευχαριστούμε που ως γνήσιο τέκνο του κινήματος «δεν πληρώνω» κατάργησες τα διόδια στην περιοχή μας.
Ως Καβαλιώτες πατριώτες σε ευχαριστούμε που δεν παρέδωσες σε ξένα χέρια το αεροδρόμιο μας.
Ως Θάσιοι σε ευχαριστούμε που συμπεριέλαβες το νησί μας στο καθεστώς νησιοτικότητας και απολαμβάνουμε ΦΠΑ 13% και επίσης σε ευχαριστούμε για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που έκανες για να σβήσει η περσινή φωτιά. Για την καταστροφή δεν φταις εσύ αλλά ο κ.Εμμανουηλίδης που ειδοποίησε λάθος Υπουργείο. Για όλα αυτά, να μας συγχωρείς αν κάτι ξεχάσαμε. Αποφασίσαμε να σου απονείμουμε για την πρωτιά σου στην πολιτική απάτη το μετάλλιο ΄΄αριστείας΄΄ (μόνον να μας συγχωρείς που είναι τενεκεδένιο!!!) Καλώς όρισες και πάλι!! Ελπίζουμε όπως έκανες όλα τα προηγούμενα να φροντίσεις «το τραίνο να σφυρίξει τρεις φορές».
Για τη ΝΟΔΕ Καβάλας
Ο Πρόεδρος – Χαράλαμπος Δράκος


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑