Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 12th, 2017 | by fileto

0

Σύριοι διακινούσαν Σύριους λαθρομετανάστες

Συνελήφθησαν χθες (11-9-2017) το απόγευμα, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών και του Αστυνομικού Τμήματος Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Συρίας ηλικίας 54 και 26 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο δράστες να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με πινακίδες κυκλοφορίας των γαλλικών αρχών και να μεταφέρουν με αυτό, παράνομα στην ενδοχώρα, δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες.
Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και τρία (3) κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.

ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΡΟΥΣΜΑ

Συνελήφθησαν χθες (11-9-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες, σε αγροτική περιοχή του Διδυμότειχου Έβρου, απ ό αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας , δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 27 και 19 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο διακινητές, διότι τους εντόπισαν να καθοδηγούν, πεζή, πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες, προωθώντας τους με αυτό τον τρόπο, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας.
Επιπλέον κατασχέθηκαν δύο (2) κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑