Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 26th, 2017 | by fileto

0

Απατεώνες ληστεύουν ηλικιωμένους στην ΑΜ-Θ

ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Δεν πάνε μερικές ώρες που εξιχνιάστηκε σε χωριό του Παγγαίου ότι κάποιοι που παρίσταναν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ ξάφρισαν τα μετρητά και τα χρυσαφικά μιας ηλικιωμένης γυναίκας με την μέθοδο της παραπληροφόρησης ότι θα γίνει διακοπή ρεύματος και πρέπει να απομακρύνει τα τιμαλφή της και έρχεται νέα κομπίνα από την Κομοτηνή.
Επιστάμενες έρευνες διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι την 25-9-2017 το πρωί, στην Κομοτηνή, διέπραξαν ληστεία σε βάρος 76χρονης ηλικιωμένης ημεδαπής.
Ειδικότερα, ο ένας από τους δράστες προσποιούμενος τον υδραυλικό και χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα τη διαρροή υδάτων από την οικία της ηλικιωμένης, την έπεισε να ανοίξει την πόρτα.
Ακολούθως, μαζί με τους άλλους δύο δράστες, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν στην οικία, όπου ακινητοποίησαν την 76χρονη, και αφού την φίμωσαν και την έδεσαν, αφαίρεσαν από το εσωτερικό του σπιτιού χρήματα και τιμαλφή, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑