Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 7th, 2017 | by fileto

0

Η κόντρα Καραλίδη Μέτιου συνεχίζεται κανονικά

 • Συνεχίζεται ο πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ Καραλίδη και Μέτιου όπου τώρα ο επικεφαλής της Κοινωνικής Συμμαχίας απαντά στο δελτίο Τύπου της Περιφέρειας ΑΜΘ που κατηγορούσε την διοίκηση Γιαννακίδη ότι ναι μεν πήγε στην έκθεση ANUGA πρώτη από όλους αλλά πήγε ως φιλοξενούμενη ενώ τώρα πάμε πιο οργανωμένοι.
  Απαντά ο Καραλίδης: «Ως «αυθεντίες» πλέον της αυτοπροβολής, δηλώνετε ότι κάνατε επιλογή αυτόνομου περιπτέρου στην έκθεση τροφίμων και ποτών ANUGA της Κολωνίας.
  Προφανώς η επιλογή αυτή έγινε:
  ⦁ Για να είμαστε έξω από το περίπτερο με τα εθνικά χρώματα της Ελλάδας διότι η Περιφέρεια μας, έχει κατά την άποψη σας, βαρύτερο brandname από αυτό της χώρας!!!
  ⦁ Για να είμαστε πιο «κοντά» ίσως στην «τιμώμενη» χώρα της έκθεσης, ώστε να έχετε μεγαλύτερη επισκεψιμότητα προφανώς σαν αυτήν της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης!!!
  Μέσα από την «απεριόριστη» απειρία σας ξαφνικά σήμερα για «πρώτη φορά» θέλετε να αποκτήσετε τεχνογνωσία, φυσικά χωρίς να μας λέτε πως σε αυτήν την τεράστια έκθεση ANUGA των πολλών τετραγωνικών χιλιομέτρων θα τύχετε αναγνωρισιμότητας με ένα μικρό και αυτόνομο περίπτερο.
  Στην έκθεση ANUGA 2013:
  δεν είμασταν φιλοξενούμενοι,
  η ΠΑΜΘ είχε δικό της περίπτερο 110τ.μ., στον χώρο της τιμώμενης χώρας που τότε ήταν η Ελλάδα
  ανέθεσε την κατασκευή του στον ΕΟΠΕΕ (Ελληνικός Οργανισμός Προώθησης Εξαγωγών και Εμπορίου) και όχι σε ιδιώτη όπως εσείς,
  συμμετείχαν 22 επιχειρήσεις από όλη την Περιφέρεια και όχι μόνον 9 όπως τώρα.
  Και όπως λέει ο λαός μας: «Το πρόβατο που ξεκόβει από το μαντρί το τρώει ο λύκος»!!!».
  Ανατριχιάσαμε!


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑