Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 13th, 2017 | by fileto

0

Ανθρώπινη αλυσίδα στη Δράμα για το ογκολογικό

Σε μια περιοχή που ο καρκίνος θερίζει σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία δεν είναι δυνατόν να μην έχει ογκολογικό το τοπικό νοσοκομείο της.
Για τον λόγο αυτό, εκατοντάδες Δραμινοί και Δραμινές πρόκειται να φτιάξουν με τα σώματα τους μια τεράστια ανθρώπινη αλυσίδα που θα ξεκινά από την κεντρική πλατεία της Δράμας και θα καταλήγει στο νοσοκομείο.
Η πρωτοβουλία ανήκει στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δράμας, ο οποίος με την κίνηση αυτή φιλοδοξεί να ευαισθητοποιήσει τις πολιτικές αρχές του Υπουργείου Υγείας στην κατεύθυνση ίδρυσης στη Δράμα ογκολογικής μονάδας.
Η ανθρώπινη αλυσίδα έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Δευτέρας 30 Οκτωβρίου με στόχο την μεταφορά του αιτήματος της δημιουργίας ογκολογικής μονάδας στην διοίκηση του νοσοκομείου.
Η πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Δράμας Ευγενία Σαραφίδου σε συνέντευξη της στον ALPHA NEWS 95,5 κάλεσε όλους τους Δραμινούς να στηρίξουν την κίνηση αυτή με θετική σκέψη και διάθεση ενώ τόνισε ότι η πολιτεία οφείλει να ικανοποιήσει το αίτημα ενός νομού που είναι πρώτος στην χώρα μας, όσον αφορά την εμφάνιση καρκίνου.
πηγή

ALPHA NEWS 95,5


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑