Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 30th, 2017 | by fileto

0

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου ο Στ. Θεοδωράκης θα επισκεφθεί Καβάλα – Σέρρες

Περιοδεία στην Μακεδονία ετοιμάζει ο Σταύρος Θεοδωράκης ιδρυτής του Ποταμιού και υποψήφιος για τη θέση του προέδρου στο νέο φορέα της Κεντροαριστεράς.
Την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου ο Σταύρος Θεοδωράκης θα επισκεφθεί την Καβάλα και τις Σέρρες.
Εν τω μεταξύ τις προτάσεις του για τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς για την ηγεσία της οποίας είναι υποψήφιος θα παρουσιάσει σήμερα, Τρίτη 31/10, ο Σταύρος Θεοδωράκης.
«Μετά την εκλογή αρχηγού στις 12 και 19 Νοεμβρίου έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε για να συγκροτήσουμε ένα κόμμα – κίνημα χρήσιμο στην πατρίδα και την κοινωνία», αναφέρει η ανακοίνωση του Σταύρου Θεοδωράκη ο οποίος δεσμεύεται να γίνει το επιχειρησιακό «Κέντρο της Αλλαγής».
«Με μια αρχή: Οι αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε στο κράτος, στην κοινωνία, στην πολιτική, θα πρέπει πρώτα από όλα να γίνονται πράξη με τη δική μας δράση στους δικούς μας χώρους», τονίζεται επίσης στην ανακοίνωση.
Xρειαζόμαστε μια νέα αρχή, χωρίς σημαδεμένα χαρτιά και μόνιμους πολιτικούς. Το νέο κόμμα δεν μπορεί να θυμίζει μια νοσταλγική φωτογραφία του παρελθόντος» τονίζει o Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα Τhe Caller.gr
Για την περίπτωση των συνεργασιών την επομένη των εκλογών ο Σταύρος Θεοδωράκης αναφέρει μεταξύ άλλων πως «Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν μπορούν να είναι σύμμαχοι σε μια πορεία ανασυγκρότησης της χώρας».
Επισημαίνει ωστόσο ότι «δεν μπορεί η χώρα να παραμείνει ακυβέρνητη, καθώς δεν θα αντέξει επαναληπτικές εκλογές». Άλλη μια φορά απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο να προσέλθει και να ψηφίσει, ώστε η συμμετοχή στις εκλογές να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερη και το νέο κόμμα «να μην θυμίζει μια νοσταλγική φωτογραφία του παρελθόντος, αλλά να παραπέμπει στο μέλλον».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑