Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on November 8th, 2017 | by fileto

0

Πιτσιρικάδες Σύριοι βοηθοί διακινητή λαθρομεταναστών

Συνελήφθησαν χθες (7-11-2017) το πρωί, στην Παλαιά Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, τρεις (3) αλλοδαποί, ένας 32χρονος υπήκοος Ιράκ, και δύο υπήκοοι Συρίας, ένας 17χρονος και μία 18χρονη, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.
Αναλυτικότερα, στην Παλαιά Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 32χρονο οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, στο οποίο μετέβαιναν ως συνοδηγοί ο 17χρονος και η 18χρονη, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.
Τελικά, λίγο πιο κάτω ο 32χρονος , ακινητοποίησε το όχημα και ακολούθως οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους τρεις διακινητές .
Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι οι δράστες μετέφεραν με αυτό, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.
Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑