Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on November 16th, 2017 | by fileto

0

Η καταιγίδα χτυπά την πόρτα της ΑΜ-Θ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού κοινοποίησε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης. Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ από την Κυριακή η κακαιρία που έχει πλήξει πολλές περιοχές της χώρας και στην Αττική κόστιζε τη ζωή σε 15 ανθρώπους, θα φτάσει και στη Θράκη. Σύμφωνα με τις προβλέψεις στον Έβρο βροχές μικρής έντασης θα έχουμε αύριο Παρασκευή βράδυ και το Σάββατο. Την Κυριακή στον Έβρο δεν προβλέπεται βροχή όμως η έντονη κακοκαιρία φαίνεται ότι θα φτάσει στην περιοχή μας τη Δευτέρα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, αν οι προβλέψεις επιβεβαιωθούν. Για τη Δευτέρα αναμένεται και αύξηση της έντασης των ανέμων που θα είναι Βόρειοι 7 μποφόρ.
Αισθητή πτώση θα σημειώσει την ερχόμενη εβδομάδα και η θερμοκρασία που ήδη παρουσιάζει μια μικρή πτώση. Από την ερχόμενη Τρίτη στον Έβρο θα έχουμε μονοψήφιες θερμοκρασίες ενώ μέχρι την Πέμπτη θα νιώσουμε και τσουχτερό κρύο με 3 βαθμούς κελσίου.
Δυστυχώς η μέχρι τώρα πρόβλεψη δείχνει ότι οι δυνατές καταιγίδες της Δευτέρας θα πλήξουν και τη Σαμοθράκη που ακόμα μετράει πληγές από την κακοκαιρία του Σεπτεμβρίου.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑