Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on December 6th, 2017 | by fileto

0

Αεροπορική σύνδεση Αλεξανδρούπολης – Κύπρου

Η Κυπριακή αεροπορική εταιρεία TUS Airways: “The Ultimate Schedule” έχει θέσει σε πλήρη ισχύ την επέκτασή της στην Ελλάδα, καθώς πρόκειται να προσθέσει στο δίκτυό της απευθείας πτήσεις από την Αλεξανδρούπολη για τη Λάρνακα.
Τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 27 Μαρτίου, με δυο πτήσεις την εβδομάδα. Οι πτήσεις από το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης θα αναχωρούν κάθε Τρίτη και Σάββατο και αντίστοιχο πρόγραμμα θα ακολουθηθεί και από το αεροδρόμιο της Λάρνακας, σύμφωνα με δελτίο τύπου της εταιρείας.

Οι νέες αυτές συνδέσεις θα προσφέρουν τη δυνατότητα μεταφοράς ακόμη περισσότερων επισκεπτών από την Κύπρο στην Αλεξανδρούπολη και θα τονώσει το τουριστικό ρεύμα προς αυτές.
Οι πτήσεις του νέου δρομολογίου θα εκτελούνται από δυο νέα αεροσκάφη Fokker jet που προστέθηκαν πρόσφατα στον στόλο της εταιρείας, που πλέον μετρά συνολικά 4 αεροσκάφη, δύο Fokker 100 και δύο Fokker 70.

Τα Fokker προσφέρουν στους ταξιδιώτες απαράμιλλη άνεση με περισσότερο χώρο για τα πόδια, ενώ επιτρέπει την άμεση επιβίβαση των πτήσεων. Τα τζετ της Fokker θεωρούνται εξαιρετικά αποτελεσματικά, αξιόπιστα και γρήγορα αεροπλάνα και -εκτός από την TUS Airways- αποτελούν βασική προτίμηση και αναπόσπαστο κομμάτι του στόλου διεθνώς αναγνωρισμένων αερογραμμών.
Η Tus Airways έχει τη βάση της στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας και έχει στα άμεσα σχέδιά της τη λειτουργία πτήσεων σε 16 προορισμούς το 2018.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑