Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on December 14th, 2017 | by fileto

0

Η Περιφέρεια μπορεί να κερδίσει από τον τουρισμό των ΑμεΑ

Στις 11/12/2017 και ώρα 1 μ.μ πραγματοποιήθηκε η συνάντηση στα γραφεία του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Ν. Καβάλας του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού της Περιφέρειας ΑΜΘ κύριου Αντωνιάδη Κ. με το Δ Σ του Συλλόγου μας, με θέμα την διερεύνηση προσβάσιμων τουριστικών προορισμών, όπως π.χ. (Τουριστικά Καταλύματα, Προσβάσιμες Παραλίες, Εναλλακτικός Προσβάσιμος, Ιαματικός Τουρισμός) έτσι ώστε η ΠΕ Καβάλας και γενικότερα η περιφέρεια ΑΜΘ να γίνει πόλος έλξης και για τους επισκέπτες – τουρίστες ΑμεΑ.
Η συνάντηση διεξήχθη σε καλό κλίμα οπού συζητήθηκε η ανάγκη δημιουργίας από την περιφέρεια, ενός ενημερωτικού τουριστικού οδηγού ο οποίος θα αναφέρει όλους τους προσβάσιμους προορισμούς της περιφέρειας μας, όπως και για την έκδοση ενός ενημερωτικού φυλλαδίου, για να μπορούν να εξυπηρετούνται ενημερωτικά οι επισκέπτες – τουρίστες ΑμεΑ αλλά και για την όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη διαμονή τους στις διακοπές, που θα επιλέξουν κάνουν στο τόπο μας
Επίσης κρίθηκε αναγκαίο να πραγματοποιηθούν και άλλες συναντήσεις και με τους υπόλοιπους εκπροσώπους φορέων – συλλόγων ΑμεΑ της Περιφέρειας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑