Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on December 14th, 2017 | by fileto

0

Κατέληξε η γυναίκα στην Ξάνθη που την δάγκωσαν τα σκυλιά

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ δυστυχώς είχε την πλέον άσχημη κατάληξη με το πρόσφατο συμβάν με την άτυχη Μάνα στη πόλη της Ξάνθης.
Συγκεκριμένα δεν άντεξε τελικά στα σοβαρά τραύματά της η76χρονη από τις επιθέσεις των τριών άγριων σκυλιών και μετά από 20 μέρες σκληρής μάχης με τον θάνατο, υπέκυψε ξημερώματα Πέμπτης στα τραύματά της, στην εντατική του Νοσοκομείου Ξάνθης.
Όπως είναι γνωστό, η 76χρονη το απόγευμα της Πέμπτης 23 Νοεμβρίου βρέθηκε στην επί της οδού Πλατεία Εμπορίου-γωνία Παναγή Τσαλδάρη μάνδρα οικοδομικών υλικών για να ψωνίσει σύμφωνα με πληροφορίες ασβέστη για τα γλυκά της. Ωστόσο κατά τραγική σύμπτωση, την ίδια σχεδόν ώρα κλείδωνε τη μάνδρα του ο ιδιοκτήτης χωρίς να την αντιληφθεί στην τεράστια αυλή του, αμολώντας ταυτόχρονα τα τρία άγρια σκυλιά που είχε εκεί για φύλαξη. Αποτέλεσμα τα τρία άγρια σκυλιά να της επιτεθούν και να την κατασπαράξουν κυριολεκτικά, καθώς ήταν κλειστή η αυλόπορτα για να μπορέσει να διαφύγει και ο ιδιοκτήτης δεν την είχε δει στο σκοτάδι και είχε φύγει απο την επιχείρηση.
Τα τρία σκυλιά την έριξαν στο έδαφος και την κατασπάραξαν στην κυριολεξία προκαλώντας την σοβαρά τραύματα κυρίως στο κεφάλι.
Όταν οι γείτονες που συχνά έχουν γίνει μάρτυρες άγριων γαβγισμάτων από τα σκυλιά προσπάθησαν να την βοηθήσουν ειδοποιώντας την αστυνομία ήταν ήδη αργά, αφού η άτυχη γυναίκα κείτονταν κατασπαραγμένη στο έδαφος.
Απο κει και μετά και μετά την μεταφορά της στο Γεν. Νοσοκομείο Ξάνθης, επί 20ήμερον η 76χρονη έδωσε σκληρή μάχη με τον θάνατο, αλλά τελικά δεν μπόρεσε να επιζήσει αφού τα τραύματα και ιδιαίτερα οι δαγκωματιές στο κεφάλι την κατακρεούργησαν. Η κηδεία της έγινε στις 3 το μεσημέρι της Πέμπτης 14 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας και η οικογένειά της ακόμη δεν μπορεί να συνέρθει από την τραγωδία από τον αναπάντεχο χαμός του αγαπημένου τους προσώπου.

πηγή: ΜΑΧΗΤΗΣ


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑