Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 24th, 2018 | by fileto

0

Έγιναν τσακωτοί διακινητές στα νεκροταφεία της Καβάλας

Συνελήφθησαν χθες (23-1-2018) το πρωί, σε αγροτική περιοχή της Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης , τρείς (3) αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 24, 20 και 18 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας οχτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Πακιστάν και Σίρ Λάνκα.

Ειδικότερα, στην Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης (διασταύρωση Γενισέας), οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 18χρονο οδηγό Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Ακολούθως, το όχημα εισήλθε στην Εγνατία Οδό και κινήθηκε προς Καβάλα, ενώ στον κόμβο ¶σπρης ¶μμου εξήλθε από αυτή και στη συνέχεια κατευθύνθηκε σε αγροτική περιοχή. Εκεί, ο οδηγός του το ακινητοποίησε και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, μαζί με τους δύο συνεργούς του, ηλικίας 24 και 20 ετών, πλην όμως συνελήφθησαν άμεσα από τους αστυνομικούς.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα, διαπιστώθηκε ότι οι τρεις δράστες, μετέφεραν με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα οχτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και 4 κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης .


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑