Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 29th, 2018 | by fileto

0

Η Νέα Ηρακλείτσα σε δανεικό περίπτερο στην Πόλη

Η Νέα Ηρακλείτσα πήγε στην ΕΜΙΤΤ φιλοξενούμενη στο περίπτερο της Κεντρικής Μακεδονίας!

Η ομάδα του Γραφείου Πληροφοριών Νέας Ηρακλείτσας του Δήμου Παγγαίου εν δράση στην Έκθεση Τουρισμού EMIΤT στην Κωνσταντινούπολη.

Όπως σημειώνουν σε ανάρτησή τους στο facebook: «Φιλοξενηθήκαμε στο περίπτερο της Κεντρικής Μακεδονίας τους οποίους ευχαριστούμε και στην ουσία δώσαμε πληροφορίες για όλο τον Νομό Καβάλας, γιατί έτσι απλά ήμασταν το μοναδικό γραφείο από όλο τον Νομό.

Η Τουρκία είναι μια τεράστια πρόκληση για τον Τουρισμό μας. Αγαπούν την Ελλάδα, είμαστε σε κοντινή απόσταση από την Κωνσταντινούπολη μια πόλη 20 εκατομμυρίων και με βάση στατιστικές του 2017 καταναλώνουν την ημέρα κατά άτομο 270-320 ευρω, την στιγμή που οι Γερμανοί για παράδειγμα στην Ελλάδα καταναλώνουν 70-100ευρω.

Δεν μας γνωρίζουν σαν περιοχή του Δήμου Παγγαίου και τους εξηγήσαμε ότι τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα είναι μεγάλα (καταπληκτικές παραλίες, καλό και οικονομικό φαγητό σε ποιοτικές ταβέρνες με ντόπιο τσίπουρο που μοιάζει με το δικό τους γενί-ρακί, αξιόλογα καταλύματα, πολιτιστικές εκδηλώσεις) και δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από τα γνωστά νησιά μας.

Έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για να μας επισκεφτούν. Μοιράσαμε ενημερωτικό υλικό στα Τούρκικα 10000 φυλλαδίων και η Κατερίνα Μπαταλογιάννη τραγούδησε παραδοσιακά τραγούδια στα Ελληνικά και στα Τουρκικά στην μεγάλη αίθουσα συναυλιών της Έκθεσης, ξεσηκώνοντας τους επισκέπτες της Έκθεσης όλων των Εθνικοτήτων. Επίσης βοήθησε ως διερμηνέας για όλους τους επισκέπτες του περιπτέρου».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑