Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on February 5th, 2018 | by fileto

0

Νέο φορτίο με παράνομα όστρακα

Χίλια ενενήντα κιλά (1.090kg) όστρακα ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση και υπολειπομένων διαστάσεων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, βραδινές ώρες χθες, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα, ανωτέρω στελέχη εντόπισαν στην ευρύτερη περιοχή του λιμενίσκου Μαΐστρου, Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό έναν 40χρονο, ο οποίος μετέφερε ποσότητα ύποπτων οστράκων.

Σε έλεγχο και επισταμένη ζύγιση που ακολούθησε στην ιχθυόσκαλα Αλεξανδρούπολης, όπου μεταφέρθηκαν, διαπιστώθηκε πως το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. όχημα έφερε πενήντα δύο (52) σάκους με όστρακα του είδους ”αχιβάδα”, υπολειπομένων διαστάσεων, συνολικού βάρους χιλίων ενενήντα κιλών (1.090 kg), ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση.

Επίσης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, τριακόσια ενενήντα οχτώ κιλών (398kgόστρακα ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση και υπολειπομένων διαστάσεων.

Ειδικότερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης εντόπισαν στο λιμενίσκο Μαΐστρου, Φ.Ι.Χ. όχημα στο οποίο τρεις (03) άνδρες, μεταφόρτωναν ύποπτα όστρακα από σκάφος (α.λ.σ.) τύπου μπλάβας.

Σε έλεγχο και επισταμένη ζύγιση που ακολούθησε στην ιχθυόσκαλα Αλεξανδρούπολης, όπου μεταφέρθηκαν, διαπιστώθηκε πως το ανωτέρω Φ.Ι.Χ. όχημα έφερε δεκαεννέα (19) σάκους με όστρακα του είδους ”αχιβάδα”, υπολειπομένων διαστάσεων, συνολικού βάρους τριακοσίων ενενήντα οχτώ κιλών (398kg), ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί τις προανακρίσεις, συνελήφθησαν οι ανωτέρω τέσσερις (04) άνδρες, ενώ κατασχέθηκαν τα οχήματα καθώς και οι ποσότητες των οστράκων.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑