Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on February 6th, 2018 | by fileto

0

Πετάξτε για Αθήνα και Κύπρο από Αλεξανδρούπολη

Την έναρξη, από την 1η Μαΐου 2018, δύο καθημερινών απευθείας πτήσεων από Αθήνα για Αλεξανδρούπολη και αντίστροφα, ανακοίνωσε, η αεροπορική εταιρία Sky Express.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλη Λαμπάκη οι νέες πτήσεις είναι αποτέλεσμα των συστηματικών και αδιάλειπτων προσπαθειών και επαφών του με τη διοίκηση των κρητικών αερογραμμών (Sky Express), που ξεκίνησε το 2014.

Εκτιμά ότι «…Το καθημερινό δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη-Αθήνα, είναι ένα δύσκολο εγχείρημα που αν τελικά καταστεί βιώσιμο και εδραιωθεί στην περιοχή θα φέρει πολλαπλά οφέλη για τους συμπολίτες μας αλλά και όλους τους κατοίκους της ΑΜ-Θ…».

«…Κύριο μέλημα της παρούσης δημοτικής αρχής είναι η ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Αλεξανδρούπολης και η δημιουργία οικονομίας μέσα από συντονισμένες κινήσεις εξωστρέφειας και συνεργειών», υπογραμμίζει ο κ. Λαμπάκης.

Σημειώνεται πως και η κυπριακή εταιρία TUS Airways ανακοίνωσε πρόσφατα την αεροπορική σύνδεση της Αλεξανδρούπολης με τη Λάρνακα με δύο πτήσεις την εβδομάδα, η έναρξη των οποίων αναμένεται στα τέλη Μαρτίου.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑