Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on February 21st, 2018 | by fileto

0

Τι συμβαίνει με το Χιονοδρομικό του Φαλακρού κύριε Μέτιο;

Επερώτηση προς τον περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστο Μέτιο απευθύνει το μέλος της παράταξης του Φώτη Καραλίδη, Γιώργος Ζιμπίδης ο οποίος αναφέρει σχετικά με το Χιονοδρομικό του Φαλακρού τα εξής: «Το χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού το 2017-2018 υπήρξε πεδίο σκληρής αντιπαράθεσης μεταξύ του Περιφερειάρχη, του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, των Περιφερειακών Συμβούλων, των φορέων της Δράμας, και γενικά όλης της Δραμινής κοινωνίας, εξαιτίας της ελλιπούς χρηματοδότησης του από την Περιφέρεια και της αναποτελεσματικής διοίκησης της πολιτικής ηγεσίας της ΠΑΜΘ, η οποία όφειλε να μεριμνήσει έγκαιρα για την ομαλή εξέλιξη της λειτουργίας του.

Επειδή οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται γύρω από το Χ.Κ.Φ. αλλά και η αγορά γενικά της ΠΕ Δράμας επλήγησαν ιδιαίτερα λόγω των δικών σας αστοχιών και παραλείψεων, επερωτάσθε:

1) Γιατί δεν έχετε  προβεί ως οφείλατε σε έναν απολογισμό της περιόδου 2016-2017 ώστε να ξέρει η κοινωνία αλλά και εμείς, τι οικονομικά αποτελέσματα υπήρξαν πέρσι, που ομολογουμένως πέρσι υπήρξε μεγάλη επεκτασιμότητα.

2) Που οφείλεται, και ποιος ευθύνεται για την τραγική εικόνα που παρουσιάστηκε εφέτος, διότι οι αλληλοκατηγορίες που απευθύνονται μεταξύ σας – είτε για αδιαφορία, είτε για γραφειοκρατικά εμπόδια – επίσημα πλέον είναι πρωτοφανείς.

Η κοινωνία της Δράμας απαιτεί πειστική απάντηση στα ερωτήματα αυτά, και όχι να παρακολουθεί άφωνη τις μεταξύ σας κατηγορίες, που μέσω αυτών  προσπαθείτε να αποφύγετε τις προσωπικές αλλά και συλλογικές σας ευθύνες».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑