Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 2nd, 2018 | by fileto

0

Επιστρέφει στη θέση του ο Καραμπίνης

Δικαιώθηκε και επιστρέφει ο Αθανάσιος Καραμπίνης στη θέση του πρύτανη του ΔΠΘ, καθώς η αίτηση ακύρωσης που είχε καταθέσει έγινε δεκτή.

Θυμίζουμε ότι ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου είχε θέσει σε αναστολή καθηκόντων τoν κ. Καραμπίνη το καλοκαίρι του προηγούμενου έτους, με τον κ. Καραμπίνη να καταθέτει προσφυγή κατά του υπουργού στο ΣτΕ.

Ήδη από την περασμένη Τετάρτη δημοσιεύτηκε η απόφαση του ΣτΕ, η οποία κάνει δεκτή την αίτηση του πρύτανη, επιτρέποντας του να επιστρέψει στα καθήκοντά του.

Στην πρώτη επαφή που είχαμε με τον κ. Καραμπίνη μας δήλωσε τα εξής: “Δημοσιεύτηκε η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, για την αίτηση ακύρωσης που είχα υποβάλει κατά της απόφασης του υπουργού Παιδείας, που με έθετε σε αποχή καθηκόντων. Η αίτηση μου έγινε αποδεκτή, δημοσιεύτηκε και επανέρχομαι αναδρομικά στα καθήκοντά μου. Όπως είχα δηλώσει και κατά το παρελθόν, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και θέλω να παρακαλέσω όλη την κοινωνία της Θράκης, να συσπειρωθούμε γύρω από το πανεπιστήμιο μας, διότι η χρονική περίοδος που διανύουμε είναι εξαιρετικά κρίσιμη για το ΔΠΘ.”


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑