Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 7th, 2018 | by fileto

0

Νεαρός ανοιγε σπίτια στον Νέστο

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, έξι (6) κλοπές, τετελεσμένες και σε απόπειρα, που είχαν διαπραχθεί τη Δευτέρα 5 και την Τρίτη 6 Μαρτίου 2018, σε χωριά της Καβάλας.

Συνελήφθη το πρωί της Τρίτης 6 Μαρτίου 2018 από τους παραπάνω αστυνομικούς, 27χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου  σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, κλοπή τροχοφόρων και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, το παραπάνω χρονικό διάστημα, στο Χρυσοχώρι και τις Πηγές Καβάλας, ο 27χρονος διέρρηξε δύο οικίες και δύο αποθήκες, προκαλώντας φθορές, αποπειράθηκε να διαρρήξει ακόμη μία οικία, χωρίς όμως να ολοκληρώσει την πράξη του, καθώς επίσης διέπραξε κλοπή χρημάτων από επιχείρηση.

Κατά τη διάπραξη των κλοπών ο δράστης αφαίρεσε συνολικά από τις οικίες, τις αποθήκες και την επιχείρηση, ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο, ένα ποδήλατο, το χρηματικό ποσό των 355 ευρώ και μία συσκευασία καπνού.

Το δίκυκλο μοτοποδήλατο, η συσκευασία καπνού και μέρος των αφαιρεθέντων χρημάτων εντοπίσθηκαν στην κατοχή του 27χρονου και στις Πηγές Καβάλας και παρελήφθησαν από τους δικαιούχους τους.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Νέστου Καβάλας.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑