Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 8th, 2018 | by fileto

0

Δίωξη κατά Κασιδιάρη από τους μουσουλμάνους βουλευτές της Θράκης

Η επιτροπή δεοντολογίας της βουλής καλεί για μία ακόμη φορά τον Ηλία Κασιδιάρη σε απολογία, γιατί αντέδρασε στην παρουσία πρακτόρων του Ερντογάν στην απόρρητη επιτροπή Άμυνας της βουλής.

Στον αντίποδα της δίωξης η Χρυσή Αυγή τονίζει ότι: “Ο ενδοτισμός και η υποταγή του πολιτικού συστήματος έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Με περικοπές βουλευτικών αποζημιώσεων και αποβολές από τις συνεδριάσεις απαντά ο ανθελληνικός εσμός της συγκυβέρνησης στην σθεναρή στάση της Χρυσής Αυγής στα εθνικά θέματα. Φυσικά, όλες αυτές οι σπασμωδικές ενέργειες προκαλούν μόνο γέλωτα. Ο βουλευτής μας απάντησε με μία λιτή ανακοίνωση στους νεογενίτσαρους του καθεστώτος:

Καλέστε σε απολογία τους 4 που φωτογραφίζονται με τούρκικες σημαίες και πορτραίτα του σφαγέα Κεμάλ

Οι 4 βουλευτές που ο Ερντογάν αποκαλεί “δικούς του”, όχι μόνο δεν διαψεύδουν τον βάρβαρο και παράφρονα οθωμανό εξουσιαστή, αλλά σπεύδουν να επιβεβαιώσουν τις αθλιότητές του.

Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που παραθέτω με τις τούρκικες σημαίες, τα πορτραίτα του σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ και τα λάβαρα της δήθεν “ανεξάρτητης Θράκης” αποδεικνύουν τον βρώμικο ανθελληνικό τους ρόλο.

Το προεδρείο της βουλής και της επιτροπής δεοντολογίας να συνετιστεί και να τους καλέσει άμεσα σε απολογία. Όσοι λατρεύουν την τουρκική σημαία και τον εγκληματία Μουσταφά Κεμάλ δεν έχουν καμία θέση ούτε στη βουλή των Ελλήνων, ούτε στην Ελληνική επικράτεια.

Εις ό,τι αφορά τις παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις σε βάρος μου, τις ποινές, τις αποβολές και  τις περικοπές μισθών, δηλώνω πως με αφήνουν παγερά αδιάφορο”.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑