Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 13th, 2018 | by fileto

0

Προκλητική η στάση της αστυνομίας απέναντι στους Εβρίτες

Μαζική συγκέντρωση συμπαράστασης για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 12 Μαρτίου στις Φέρες Αλεξανδρούπολης.

Οι Φορείς της ευρύτερης περιοχής των Φερών πραγματοποίησαν μηχανοκίνητη πορεία ειρήνης από τις Φέρες προς το τελωνείο των Κήπων. Δεκάδες γεωργικοί ελκυστήρες και αυτοκίνητα στήθηκαν στην πόλη των Φερών και πραγματοποίησαν πορεία προς τους Κήπους. Να τονίσουμε πως στην συγκέντρωση παραβρέθηκαν και συγγενείς των 2 παιδιών.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν άτομα των φορέων στο e-evros.gr κατά την άφιξή τους στο τελωνείο των Κήπων η στάση της αστυνομίας ήταν προκλητική και απαράδεκτη.

Σε επικοινωνία μας με τον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης κ. Κώστα Αλεξανδρή ο ίδιος μας τόνισε πως όλοι οι φορείς έχουν παράπονα από τη στάση της αστυνομίας.

Ήταν προκλητική η παρουσία της αστυνομίας, οι δυνάμεις που έφεραν ήταν λες και επρόκειτο να αντιμετωπίσουν Τούρκους και όχι μια ειρηνική συγκέντρωση συμπαράστασης”, επισήμανε ο κ. Αλεξανδρής.

“Δυστυχώς ο Αστυνομικός Διευθυντής της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με την χθεσινή εικόνα της αστυνομίας αμαύρωσε την κινητοποίηση.

Το δικό μας μήνυμα προς τον Διευθυντή είναι πως και παιδί της αστυνομίας να ήταν στην ίδια θέση με τους 2 στρατιωτικούς μας εμείς το ίδιο θα κάναμε”.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑