Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 14th, 2018 | by fileto

0

Ρήμαζαν ότι έβρισκαν μπροστά τους

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, τέσσερις (4) διαρρήξεις επιχειρήσεων και αγροκτήματος, που είχαν διαπραχθεί την 28-4-2017 το απόγευμα, στο νομό Καβάλας.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο ατόμων, ενός 54χρονου ημεδαπού και ενός 43χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Αναλυτικότερα, προέκυψε ότι οι δράστες ενεργώντας από κοινού με άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργούς του, διέρρηξαν τρεις (3) επιχειρήσεις και ένα (1) αγρόκτημα, στο Χαλκερό, την Πετροπηγή και τη Νέα Καρβάλη Καβάλας.

Κατά τη διάπραξη των διαρρήξεων οι δράστες αφαίρεσαν από τη μία επιχείρηση και το αγρόκτημα, μία ηλεκτρογεννήτρια, δύο φωτοβολταϊκά πάνελ, εννέα ηλεκτρικά εργαλεία, έξι ελαστικά οχημάτων, δεκατρείς μπαταρίες φορτηγών, διάφορα εργαλεία και μία καρότσα (τρέιλερ).

Σημειώνεται ότι και οι δύο δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑