Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 20th, 2018 | by fileto

0

Καβαλιώτες εμπλέκονται σε υπόθεση παράνομου στοιχήματος

Στα “δίχτυα” των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θεσσαλονίκης έπεσαν 2 άνδρες και μια γυναίκα κάτοικος Καβάλας, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται σε υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού. Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, καθώς όλα δείχνουν ότι οι 3 συλληφθέντες αποτελούν ένα μικρό τμήμα μιας εγκληματικής οργάνωσης που δρα στο χώρο του παράνομου στοιχηματισμού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του blog dikografies.blogspot.gr, οι συλλήψεις έλαβαν χώρα στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.  Ο ένα από τους 2 συλληφθέντες άνδρες φέρεται να είναι διαχειριστής παράνομου ιστότοπου στοιχηματισμού, ενώ ο έτερος συλληφθείς φέρεται να είναι ιδιοκτήτης μιάς από 24 εταιρείες που έχουν προσωρινή άδεια λειτουργίας. Η δε συλληφθείσα είναι -σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα- η φορολογικά υπεύθυνη της εταιρείας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, που έχουν συγκεντρώσει οι διωκτικές Αρχές, ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας προκειμένου να αποφύγει να αποδίδει φόρους στο δημόσιο, έστησε δύο παράνομες ιστοσελίδες, μέσω των οποίων οι παίκτες έπαιζαν παράνομο στοίχημα. Οι συλληφθέντες είχαν αναπτύξει δίκτυο με 400 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα (σε ιντερνετ καφε, σε καφενεία και αλλού), όπου οι παίκτες έμπαιναν με κωδικούς, τους οποίους έδινε η εταιρία και έπαιζαν παράνομο στοίχημα, είτε στα καταστήματα, είτε ακόμη και από το κινητό τους.Ο μηνιαίος τζίρος από τον παράνομο στοιχηματισμό άγγιζε τα 4 εκατομύρια ευρώ, μεσω των καταστημάτων και των μπούκερ σε όλη την Ελλάδα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επίσης αυτή την ώρα μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ, για να συλλάβει στα όρια του αυτοφώρου άλλους 11 εμπλεκόμενους στο δίκτυο, που θεωρούνται μέλη της εγκληματικής οργάνωσης παράνομου στοιχηματισμού.Ηδη έχει δημιουργηθεί αναστάτωση στους παίκτες της εταιρίας, που έχουν εγκλωβιστεί τα χρήματα τους, τα οποία προέρχονται από κέρδη, ή από το υπόλοιπο καταθέσεων τους, για στοιχηματισμό.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑