Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 29th, 2018 | by fileto

0

Όταν ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης γίνεται πρωτοσέλιδο στην Ρουμανία

Η ασυνήθης απουσία του κ. Ευρ. Στυλιανίδη από τις φετινές εορταστικές και επετειακές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στην Ροδόπη ήταν επόμενο να συνοδευθεί από απουσίες κι ερωτηματικά που δεν ήταν εύκολο να απαντηθούν.

Η έκπληξή μας ήταν εύλογη,ότανείδαμε πως η αποδελτίωση του διπλωματικού ρεπορτάζ παρουσίαζε το όνομα του τ. βουλευτή και υπουργού Ροδόπης να εμφανίζεται σε αρκετά πρωτοσέλιδα τοπικού τύπου και ιστοσελίδων συμμετέχοντας σε μία ειδική βράβευση που έγινε προς τιμήν  του στην κοινότητα Izvoarele.

Περιμένοντας την επίσημη ενημέρωση από τον κ. Ευρ. Στυλιανίδη ανατρέξαμε μέσω μιας μικρής διαδικτυακής έρευνα στο ιστορικό των σχέσεων Ευρ. Στυλιανίδη και της ρουμανικής κοινότητας στο Izvoarele όπου ο τότε ΥΦΥΠΕΞ Ευρ. Στυλιανίδης ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ένα ελληνικό χωριό Ανατολικοθρακιωτών!

εικόνα-1-300x169

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ρουμανικού τύπου με ομόφωνη απόφαση του τοπικούη συμβουλίου τιμήθηκε ο κ. Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης για την ιστορική συμβολή του στην αποκατάσταση της σχέσης του Ιζβοαρέλε  με την Ελληνική Πολιτεία, για την στήριξη του και να γιορτάσουν μαζί του την επέτειο της Εθνικής μας Παλιγεννεσίας σε κλίμα πραγματικής συγκίνησης αλλά και Εθνικής περηφάνειας.

Νίκος Αρβανίτης


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑