Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 20th, 2018 | by fileto

0

Συλλήψεις σε Ξάνθη και σε χωριό της Καβάλας για λαθραία τσιγάρα

Συνελήφθησαν την Πέμπτη (19-4-2018), στους νομούς Καβάλας και Ξάνθης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καβάλας και Ξάνθης, δύο ημεδαποί ηλικίας 50 και 47 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, την Πέμπτη το πρωί, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, συνελήφθη ο 50χρονος, διότι κατείχε 150 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

Στη δεύτερη περίπτωση, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, σε χωριό της Καβάλας, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας συνέλαβαν τον 47χρονο, διότι κατείχε στο εσωτερικό του σπιτιού του, 269 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

Κατασχέθηκαν συνολικά 419 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν υποβλήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενήργησαν τα Τμήματα Ασφάλειας Καβάλας και Ξάνθης.

φωτο αρχείο


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑