Άποψη - Γνώμη

Published on April 22nd, 2018 | by fileto

0

Τι ακριβώς συμβαίνει με τη ΝΔ του Κυριάκου;

Διαβάζουμε στο antinews που έχει μια φιλοσαμαρική γραμμή ένα άρθρο το οποίο τιτλοφορείται « οι δημοσκοπήσεις του κουμπάρου δεν θα φέρουν την αυτοδυναμία» και από αυτό ξεχωρίζουμε ορισμένες γραμμές όπως: «H δημοσκόπηση που δημοσιεύουν τα Νέα και δείχνει ότι η ΝΔ προηγείται με 13 μονάδες του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αντιμετωπιστεί όπως αξίζει σε όλες τις δημοσκοπήσεις.

Ως προς τα ποσοστά πρέπει να πεταχτεί στα σκουπίδια και να τελειώνουμε την επιχείρηση αποπροσανατολισμού και με το χάιδεμα των αυτιών των πολιτικών που πληρώνουν τα γκάλοπ.

Δε μπορεί πριν δύο ημέρες άλλη δημοσκόπηση, αριστερών αποχρώσεων να λέει ότι η διαφορά μειώθηκε κάτω από τις πέντε μονάδες. Ούτε και άλλη να λέει πριν από πέντε ημέρες ότι είναι στις 9 μονάδες. Κάποτε πρέπει να αποφασίσουμε τι πουλάμε στον κόσμο. Σανό; Αλήθεια; Σοβαρότητα;

Ο ίδιος κόσμος απαντά στις ερωτήσεις των γκαλοπατζήδων, εκτός κι αν ξέρουν τι ψηφίζει ο καθένας και παίρνουν εκεί τηλέφωνο, οπότε μιλάμε για καραμπινάτη απάτη.

Εν πάση περιπτώσει, πολύ ασχοληθήκαμε με τα ποσοστά και το κάνουμε διότι στη ΝΔ υπάρχουν κάποια καραγκιοζάκια που πάνε στον πρόεδρο και του λένε: «Προεδράρα μου πολυχρονεμένη. Είσαι θεός, είσαι μάγκας, τους έχεις πάρει τα σώβρακα. Πάμε για αυτοδυναμία, συνέχισε έτσι».

Προκειμένου να γίνουν αρεστοί κι όχι χρήσιμοι κραδαίνουν τις δημοσκοπήσεις στα μούτρα του Κυριάκου κι αυτός εμφανίζεται ήσυχος ότι θα γίνει πρωθυπουργός.

Θέλει και κόπο και τρόπο για να φτάσει η ΝΔ στο στόχο της, ας μην πανηγυρίζουν κάποιοι πριν την ώρα γιατί θυμίζουν εκείνη τη ΝΔ που κέρδισε τις εκλογές του 2000 για μία ώρα και μετά… κηδεία.

Το ενδιαφέρον του γκάλοπ είναι ότι η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου καταρρέει εξαιτίας των εθνικών θεμάτων.

Τα εθνικά θέματα πληγώνουν την κυβέρνηση και το ίδιο θα κάνουν και με τη ΝΔ. Έχει ξεκάθαρη θέση η ηγεσία της Πειραιώς γι’ αυτά ή βλέποντας και κάνοντας; Η λογική της μεσοβέζικης πολιτικής για να μη θιγούν οι φρουιζελέδες θα έχει αντίκτυπο αργότερα, κυρίως στην κάλπη. Ας μην εφησυχάζουν επομένως και ας σοβαρευτούν.

Βλέποντας την κυβέρνηση να καταρρέει εξαιτίας των εθνικών θεμάτων ας παραδειγματιστούν και οι Νεοδημοκράτες. Για να μη φάνε κι αυτοί φούμο και αναρωτιόμαστε γιατί απογειώνεται η ακροδεξιά.

Η αυτοδυναμία που ονειρεύονται θα έρθει μόνο αν τολμήσουν να χαράξουν μια ξεκάθαρη πατριωτική γραμμή. Δεν θα έρθει ούτε ψαρεύοντας στα θολά νερά του μπλε ποταμιού, ούτε με τις εφησυχαστικές δημοσκοπήσεις του συγκροτήματος του «κουμπάρου», οι οποίες ενδεχομένως δίνονται ως αντάλλαγμα για την εκκωφαντική σιωπή του Μητσοτάκη όσον αφορά τη δίωξή του για την υπόθεση του Noor One, που κάποτε είχε κάνει σημαία του».

Αυτό είναι ένα από τα κείμενα που κυκλοφορούν αλλά έχουμε και το πρωτοσέλιδο της Δημοκρατίας το οποίο τιτλοφορείται ως εξής: «Μιλάνε όλοι μιλάει και η Σπυράκη».

Το πρωτοσέλιδο έφτασε σε αυτό το σημείο μετά από επισημάνσεις της εφημερίδας ότι η ΝΔ έχει ανοίξει τις πόρτες και τα παράθυρα σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο και αυτό …μόνο ΝΔ δεν είναι.

Σε αυτό το χτύπημα το Τσαντίρι του Λαζόπουλου σημειώνει: «Το κύριο θέμα της εφημερίδας σχετικά με το «απέραντο φρενοκομείο της ΝΔ» στο φύλλο της Παρασκευής, προκάλεσε την οργή της Σπυράκη, η οποία εκανε λόγο για «Δούρειο Ίππο του ΣΥΡΙΖΑ».

Η απάντηση ήρθε από την εφημερίδα, με την οποία υπενθυμίζεται «στους πολίτες που στηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία τον πόλεμο που έκανε η κα. Σπυράκη», ως δημοσιογράφος, «στο κόμμα μέσα από τα παράθυρα του Mega».

Τα πράγματα όμως δεν έμειναν εκεί, αφού στο σημερινό πρωτοσέλιδο η εκλεκτή του Κυριάκου Μητσοτάκη -ως αλαζονική διπλοθεσίτισσα– φιγουράρει ως ΣπυρΑΚΗ, με το «πράσινο» παρελθόν της, τη σχέση της με τον Άκη Τσοχατζόπουλο και τη θητεία της στο Mega, να έχουν την τιμητική τους.

Ο πόλεμος πια έχει κηρυχτεί…».

Άμεση ήταν η απάντηση της Πειραιώς για το πρωτοσέλιδο, με σκληρή γλώσσα κατά των εκδοτών αλλά και πλήρη κάλυψη στα όσα είπε χθες η Μαρία Σπυράκη:

“Επειδή η εφημερίδα «Δημοκρατία», όπως προκύπτει από το σημερινό πρωτοσέλιδό της, παραδόξως εξέλαβε ως προσωπικές τις χθεσινές δηλώσεις της Εκπροσώπου Τύπου και Ευρωβουλευτή κυρίας Μαρίας Σπυράκη, η Νέα Δημοκρατία διευκρινίζει:

«Η εφημερίδα “Δημοκρατία”, που διατείνεται ότι υποστηρίζει την Κεντροδεξιά Παράταξη, δεν είναι τίποτε άλλο από έναν Δούρειο Ίππο του ΣΥΡΙΖΑ. Οι εκδότες της άλλωστε όχι μόνον έχουν προνομιακές σχέσεις με κυβερνητικά στελέχη, αλλά δεν διστάζουν να τις εκθέσουν και σε δημόσια θέα, με κοινές εξόδους τους τα βράδια με Υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι πολίτες που στηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να γνωρίζουν τον πραγματικό ρόλο του συγκεκριμένου εκδοτικού συγκροτήματος. Όχι μόνον υποθάλπει τα έργα και τις ημέρες της σημερινής Κυβέρνησης, αλλά συχνά πυκνά προπαγανδίζει απόψεις ακόμη και της Χούντας. Με απλά λόγια η “Δημοκρατία” όχι μόνο δεν στηρίζει τον αγώνα της Νέας Δημοκρατίας να φύγει η χειρότερη Κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης, αλλά τον υπονομεύει διαρκώς, εκτελώντας πιστά όσα της επιτάσσει η ανίερη συμμαχία της με τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ”.

Κι εσείς μου λέτε για τον Μακάριο Λαζαρίδη, και όχι μόνο που θέλουν με το ζόρι να τους βάλουν στις λίστες…

Εδώ μιλάμε για πραγματικό πόλεμο και μάλλον ορισμένες Κασσάνδρες θα δικαιωθούν που έλεγαν ότι η ΝΔ θα πάει διχασμένη και κουρελιασμένη στις εκλογές που έρχονται!


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑