Uncategorized

Published on April 25th, 2018 | by fileto

0

ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ για υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας 7η Μέρα διαβάζουμε: “Η κατάσταση στο εσωτερικό της ΝΔ στην περιοχή μας έχει πάρει διαστάσεις θρίλερ καθώς οι λίστες για τις επερχόμενες (οσονούπω) εκλογές και τα ονόματα που προωθούνται ανοίγουν τον ασκό του Αιόλου και πιθανόν να οδηγήσουν σε ακραίες καταστάσεις.

Η παρουσία του Μακάριου Λαζαρίδη στα πολιτικά πράγματα της Καβάλας και γενικότερα της ευρύτερης περιοχής δεν είναι τυχαία καθώς βλέπουμε έναν εν δυνάμει πολιτικό να φέρεται σαν υποψήφιος βουλευτής, να κάνει επισκέψεις σε διαφόρους εργασιακούς χώρους σαν πολιτευτής και από την άλλη να τιτλοφορείται ως Σύμβουλος Επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Από την άλλη έχουμε την απογοητευτική εικόνα που παρουσιάζει πια σε όλα τα επίπεδα ο Χρήστος Μέτιος περιφερειάρχης ΑΜ-Θ και επιστήθιος φίλος του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος για να τον καθιερώσει και να κερδίσει τις ενδοπαραταξιακές διαδικασίες μετά τον θάνατο του αείμνηστου Γιώργου Παυλίδη, έστειλε στην περιοχή το αφαν γκατέ των προσωπικών του συμβούλων οι οποίοι και έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην εκλογή του Μέτιου για τη θέση του περιφερειάρχη.

Η πορεία έδειξε ότι «ο Χρήστος δεν τραβάει», σύμφωνα με λεγόμενα ανθρώπων της παρέας του Κυριάκου Μητσοτάκη οι οποίοι αποστασιοποιημένοι το τελευταίο διάστημα από τον ίδιο κάνουν δεύτερες σκέψεις για την γαλάζια υποψηφιότητα στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ θέλοντας να βάλουν μια πιο πολιτική σφραγίδα στην όλη υπόθεση.

Μπορεί να διατυμπανίζουν ότι η ΝΔ δεν θα δώσει χρίσματα, αλλά καίγεται για το ποιος θα εκλεγεί στη θέση του περιφερειάρχη και στις θέσεις των δημάρχων στην ευρύτερη περιοχή της ΑΜ-Θ.

Για τον λόγο αυτό και σε περίπτωση που ο Μακάριος Λαζαρίδης για διάφορους λόγους δεν θα είναι (λόγω πιέσεων σε τοπικό επίπεδο) υποψήφιος βουλευτής Καβάλας στις επόμενες εκλογές οι άνθρωποί του στην Καβάλα σε μια τελευταία συνάντησή τους σε γνωστό λόμπι ξενοδοχείου της πόλης, αποφάσισαν να διερευνήσουν την περίπτωση της υποψηφιότητας του Μακάριου για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ στην θέση του Χρήστου Μέτιου που «δεν τραβάει»!

Και μην σας κάνει εντύπωση ότι επιλέγουν ένα τέτοιο πρόσωπο, μια και οι ίδιοι πριν από λίγα χρόνια προωθούσαν τον Σαμιώτη Μιχάλη Αγγελόπουλο για υποψήφιο περιφερειάρχη ΑΜ-Θ στη θέση του Γιώργου Παυλίδη!

Μετά την κουβέντα που έγινε στο λόμπι λοιπόν, ξεχύθηκαν στα τηλέφωνα να πάρουν μια όσμωση αυτής της υποψηφιότητας και μάλλον βρήκαν εν μέρει έδαφος και θετικές γνώμες.

Σε κάποιο σημείο των διερευνητικών επαφών τους έφτασαν στο σημείο ώστε σε περίπτωση που δεν καταργηθούν οι χωρικοί αντιπεριφερειάρχες, με το νέο Νόμο του Σκουρλέτη, αυτοί να είναι οι: Χριστόδουλος Τοψίδης (Έβρου), Χρήστος Μέτιος (Ροδόπης), Μανώλης Φανουράκης (Ξάνθης), Αλέξανδρος Ιωσηφίδης (Καβάλας), Χρήστος Γεωργιτσόπουλος (Δράμας) ή κάποιο άλλο πρόσωπο!

Γιαυτό και το τελευταίο διάστημα ο Χρήστος Μέτιος νοιώθει ότι παίζεται ένα παράλληλο παιχνίδι και στο τελευταίο ταξίδι του στην Αθήνα στο Συνέδριο της ΕΝ.ΠΕ. έψαχνε απεγνωσμένα τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον οποίο φωτογραφήθηκε και την φωτογραφία την ανέβασε στο facebook!

Ήδη ο μαθηματικός Χρήστος Μέτιος έχει αρχίσει να κάνει τις μαθηματικές του πράξεις και να επιβιώσει από ένα τέτοιο σενάριο έστω και με την θέση του χωρικού αντιπεριφερειάρχη ή σε άλλη κομματική θέση εφόσον η ΝΔ γίνει κυβέρνηση και ο Κυριάκος πρωθυπουργός.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑