Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 28th, 2018 | by fileto

0

Νεαρός Σύριος διακινητής λαθρομεταναστών

Συνελήφθη χθες (27-4-2018) το πρωί, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, στο πλαίσιο επιχείρησης, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 18χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, ο οποίος μαζί με έναν ακόμη άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη, προωθούσαν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, είκοσι έναν (21) μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο της επιχείρησης, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, με βουλγάρικες πινακίδες κυκλοφορίας, πλην όμως οι οδηγοί τους δεν συμμορφώθηκαν και ανέπτυξαν ταχύτητα, συνεχίζοντας την πορεία τους.

Στον κόμβο Κίρκης της Εγνατίας Οδού, ο οδηγός του ενός οχήματος το ακινητοποίησε και τράπηκε πεζός σε φυγή σε παρακείμενη αγροτική περιοχή, διαφεύγοντας τη σύλληψη και αναζητείται.

Στον κόμβο Μέστης της Εγνατίας Οδού, το δεύτερο όχημα με οδηγό τον 18χρονο, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες και ακινητοποιήθηκε, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός.

Άμεσα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 18χρονο διακινητή, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε και στα δύο αυτοκίνητα, διαπιστώθηκε ότι οι δύο δράστες μετέφεραν με αυτά, παράνομα, στην ενδοχώρα συνολικά είκοσι ένα (21) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑