Uncategorized

Published on June 11th, 2018 | by fileto

0

ΝΟΔΕ κατά ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας για τα διόδια

«Τσιμουδιά από τους «συντρόφους» πρωταγωνιστές του «δεν πληρώνω»!

Το γραφείο Τύπου της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟ.Δ.Ε.) Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας απέστειλε το ακόλουθο δελτίο Τύπου: «Καμία έκπληξη, ή απορία, δεν μας προκαλεί η συνεχιζόμενη εκκωφαντική σιωπή (η οποία συνιστά αποδοχή των όσων συμβαίνουν) από μέρους των βουλευτών και της Ν.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Καβάλας στο ερώτημά μας: ΣΚΑΝΔΑΛΟ, Ή ΨΕΜΑ, σχετικά με τα μετωπικά διόδια στο ύψος της πόλης!!! Νέα, όμως, δεδομένα, μας αναγκάζουν να επανέλθουμε και αυτά αφορούν στη μήνυση του Δασαρχείου, για την καταστροφή του περιβάλλοντος στη συγκεκριμένη περιοχή, την αύξηση των διοδίων έως και 150% και η εξαίρεση της Εγνατίας οδού από τα αναλογικά διόδια!

Τσιμουδιά από τους «συντρόφους» πρωταγωνιστές του «δεν πληρώνω»! Κουβέντα για την κυβέρνηση, που με προσωπική ευθύνη του κ. Τσίπρα, οι υπουργοί της, καθώς και οι βουλευτές του Νομού (αυτοί που θα ψηφίσουν το 4ο μνημόνιο μέσα στην εβδομάδα, με περικοπές συντάξεων 2,88 δις ευρώ και συνολικά περικοπές και φόρους 5,2 δις ευρώ, με δάκρυα στα μάτια είναι η αλήθεια) έχουν καταστεί ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί της εξόντωσης της Καβάλας, συνειδητά!!!

Υ.Γ.1: Κύριοι του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., δεν είστε απλά το παλιό. Είστε ότι πιο παλαιοκομματικό υπήρξε ποτέ στην πολιτική ιστορία του τόπου.

Υ.Γ. 2: Η μόνη λύση τέσσερις βουλευτές της Ν.Δ. στο Νομό Καβάλας στις επόμενες εκλογές».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑