Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 7th, 2018 | by fileto

0

Παράνομος ηλεκτρονικός τζόγος στην Αλεξανδρούπολη

Συνελήφθησαν χθες (6-7-2018) το βράδυ, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, τρία (3) άτομα, εκ των οποίων δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 54, 42 ετών και μία 27χρονη αλλοδαπή, κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί παιγνίων.

Στη σχετική δικογραφία περιλαμβάνεται ακόμη ένας 35χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για το ίδιο αδίκημα, ο οποίος δεν εντοπίστηκε και αναζητείται.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της παράνομης διεξαγωγής τυχερών παιγνίων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στο κατάστημα (ίντερνετ – καφέ) ιδιοκτησίας του 35χρονου, με προσωρινά υπεύθυνους τον 42χρονο και την 27χρονη.

Κατά τον έλεγχο, κατελήφθη ο 54χρονος, να συμμετέχει μέσω παρένθετου προσώπου (υπεύθυνος του καταστήματος) σε τυχερό παίγνιο νόμιμης διαδικτυακής ιστοσελίδας, καθόσον χρησιμοποιούσε λογαριασμό (κάρτα παίκτη) που δεν διαχειριζόταν ο ίδιος και δεν γνώριζε τον κωδικό πρόσβασης.

Από τους χώρους του καταστήματος κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 7.908 ευρώ, 2 χρυσές λίρες, 21 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, 1 φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ιδιόχειρες σημειώσεις και 1 κινητό τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑