Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 8th, 2018 | by fileto

0

Διακίνηση λαθρομεταναστών με λιμουζίνα και …γκάζι

Συνελήφθησαν χθες (7-7-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο νομό Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών και του Αστυνομικού Τμήματος Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 26 και 18 ετών, οι οποίοι προωθούσαν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, στην παλαιά Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, με οδηγό τον 18χρονο και συνοδηγό τον 26χρονο, πλην όμως ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Στη συνέχεια το όχημα κατευθύνθηκε στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού Κομοτηνή – Ελληνοβουλγαρικά σύνορα , όπου τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να το ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν τους δύο διακινητές.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι οι δράστες μετέφεραν με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα και το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑