Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 8th, 2018 | by fileto

0

Με μια σφαίρα νεκρός ο ασφαλιστής Κώστας Δαλακούρας

Νεκρός με μια σφαίρα στη καρδιά βρέθηκε στο γραφείο του χθες μεσημέρι Τρίτης 7 Αυγούστου 2018, ο Ξανθιώτης ασφαλιστής (πρώην διευθυντικό στέλεχος της METLIFE) στη Ξάνθη, ο 55χρονος Κώστας Δαλακούρας χτυπημένος με μια σφαίρα στη καρδιά από 22άρι όπλο, που σημαίνει ότι ο δολοφόνος ήταν επαγγελματίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τον νεκρό βρήκε επάνω στο γραφείο του (επί της οδού Τσιμισκή και Καραολή) αιμόφυρτο η κόρη του γύρω στις 17.00 της Τρίτης και αμέσως ειδοποίησε την Ασφάλεια Ξάνθης.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αστυνομικών που «ασφάλισαν» αμέσως τον χώρο και απαγόρευσαν στον οποιοδήποτε να πλησιάσει τον τόπο του εγκλήματος, συλλέγοντας στοιχεία από τον τόπο του εγκλήματος και την γύρω περιοχή όπως αποτυπώματα και διάφορα αντικείμενα…

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις πρόκειται σίγουρα  για δολοφονία, αφού ήδη το θύμα εξέτασε ο ιατροδικαστής που μιλάει για εν ψυχρώ εκτέλεση, αφού η μια και μοναδική σφαίρα τον χτύπησε κατευθείαν στη καρδιά αν και τον πυροβόλησε απο πίσω με αποτέλεσμα το θύμα να πέσει αμέσως νεκρός.

Σημειώνεται επίσης ότι για αρκετή ώρα η αστυνομία είχε κλείσει το απόγευμα της Τρίτης όλη την περιοχή με κορδέλες ψάχνοντας τις κάμερες απο τα μαγαζιά μήπως βρεί τον ύποπτο, όπως και τα κινητά που βρήκε στο γραφείο του και τα οποία εξετάζονται λεπτομερώς.

Τέλος σημειώνεται ότι στις 15 Ιουλίου 2018  ο Κώστας Δαλακούρας που είχε μεγάλη αισιοδοξία και αγάπη για την ζωή με ανάρτησή του  στο fb μιλούσε για έναν νέο κύκλο που ξεκινάει επαγγελματικά για τον ίδιο μετά την διακοπή της συνεργασίας του με την METLIFE –γεγονός που απέκλειε την αυτοκτονία- αναφέροντας τα παρακάτω:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΑΛΑΚΟΥΡΑΣ: Ένας κύκλος έκλεισε μετά από 30 χρόνια!!! Κρατώ τα καλύτερα και τον σεβασμό μου στους Άξιους συναδέλφους που γνώρισα και την γνώση που αποκόμισα… Έτσι είναι η ελεύθερη αγορά!!! Οι επιλογές πολλές… Απόφαση το καλύτερο για τους ανθρώπους σου και την οικογένειά σου!!! Ένας νέος ΚΎΚΛΟΣ ξεκινά ελπίζω το ίδιο επιτυχημένος και καλύτερος!!!

-Ωστόσο δεν πρόλαβε να ξεκινήσει αυτόν τον νέο επαγγελματικό κύκλο με άλλη ασφαλιστική εταιρεία που τόσο ήλπιζε να είναι καλύτερος από τον πρώτο …

πηγή: ΜΑΧΗΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑