Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 8th, 2018 | by fileto

0

ΣΙΜΙΤΣΗΣ για ΤΟΥΛΚΙΔΗ: Είστε καλοί μόνο στις κυβιστήσεις

Ανταπάντηση του Κωστή Σιμιτσή στον αντιδήμαρχο του ανύπαρκτου Προγραμματισμού του Δήμου Καβάλας, όπως αναφέρει ο ίδιος στο δελτίο τύπου.

Ανησυχούμε για το μέλλον του τόπου μας, ακριβώς γιατί υποτίθεται πως το σχεδιάζετε εσείς. Δεν κάνουμε αντιπαράθεση. Κόντρες με το μηδέν δεν είναι δυνατό να γίνουν. Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να σε ρουφήξει και να σε εκμηδενίσει.
Μας απασχολεί η αδιαφορία σας σχετικά με τον πολεοδομικό σχεδιασμό. Η λειψή και στρεψόδικη απάντηση που σπεύσατε να δημοσιεύσετε αποδίδει ακριβώς το κλίμα της ραθυμίας που έχει καταλάβει όλους σας στη σημερινή διοίκηση του Δήμου. Στα λόγια το παλεύετε, στις πράξεις όμως όχι -εκτός κι αν πρόκειται για κωλοτούμπες.
Από τα Σχέδια Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης το 12ο Δημοτικό Σχολείο ήταν δημοπρατημένο αλλά καταφέρατε να το απεντάξετε από το ΕΣΠΑ για να το καρπωθείτε εσείς στη νέα προγραμματική περίοδο. Το ίδιο συνέβη και με την ανάπλαση του οικοπέδου Κρέη. Γιατί δεν τα προχωρείτε τώρα που ξαναεγκρίθηκαν; Κι αν είχατε ξεκινήσει τη μελέτη του Σχεδίου Πόλης το 2015, όπως σας συμβουλεύαμε, σήμερα πολλά προβλήματα θα είχανε λυθεί.
Τα παραπάνω έργα, καθώς και άλλα που «ξεχάσατε», αποτελούν μέρος του δικού μας σχεδιασμού. Εσείς, η σημερινή διοίκηση που φεύγει το 2019, τι σχεδιασμό θα παραδώσετε στους επόμενους;

(δελτίο τύπου)


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑