Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 5th, 2018 | by fileto

0

Λυμένα τα χέρια του Πατακάκη, περιμένει δικαίωση

Σε έξι μήνες φυλάκιση χωρίς στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων, μείωσε το Εφετείο Θράκης την ποινή του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Αργύρη Πατακάκη, στον οποίο – για την υπόθεση ασφάλισης των οχημάτων της περιφερειακής ενότητας Δράμας την περίοδο 2014-2015 – είχε πρωτοδίκως επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων.

Μάλιστα ο κ. Πατακάκης θα προσφύγει και στον Άρειο Πάγο ευελπιστώντας όπως ο ίδιος λέει στην πλήρη δικαίωσή του.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη καθιστά τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας ακώλυτο ως προς την άσκηση των καθηκόντων του, καθώς και εν δυνάμει εκ νέου υποψήφιο, με τον ίδιο να δηλώνει «παρών» ενόψει των επόμενων εκλογών.

Σε δήλωσή του ο κ. Πατακάκης, τόνισε: «Μετά τη χθεσινή εκδίκαση στο Εφετείο Θράκης της έφεσης που άσκησα για την υπόθεση που αφορούσε την ασφάλιση των αυτοκινήτων της Π.Ε. Δράμας κατά το έτος 2014-15, είμαι ικανοποιημένος με τη μείωση της ποινής μου και ευελπιστώ στην πλήρη δικαίωσή μου από τον Άρειο Πάγο, το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας όπου και θα προσφύγω.

Συνεχίζω να ασκώ κανονικά τα καθήκοντά μου, καθώς η ποινή που μου επιβλήθηκε δεν μου δημιουργεί κανένα απολύτως πρόβλημα στην άσκησή τους, όπως και στο δικαίωμά μου να συμμετάσχω στις επόμενες εκλογές στις οποίες και δηλώνω παρών».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑