Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 8th, 2018 | by fileto

0

Κυνηγητό στον Έβρο με διακινητή παράνομων μεταναστών

Συνελήφθη χθες (7-9-2018) το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 32χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, χθες το μεσημέρι, στην Εθνική Οδό Ορεστιάδας – Αλεξανδρούπολης, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 32χρονο οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Τελικά το όχημα εισήλθε και κινήθηκε μέσα στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, όπου ο οδηγός του το ακινητοποίησε και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, χωρίς όμως να τα καταφέρει καθόσον συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του οχήματος, διαπιστώθηκε ότι ο 32χρονος μετέφερε με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι η σχετική δικογραφία για τον δράστη περιλαμβάνει επίσης το αδίκημα της αντίστασης, καθόσον αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του.

Κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑