Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 10th, 2018 | by fileto

0

Κυνηγητό διακινητών στη Συκοράχη Έβρου

Συνελήφθησαν χθες (9-9-2018) το απόγευμα, στο νομό Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, δύο αλλοδαποί διακινητές, ηλικίας 31 και 30 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, έξι μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην επαρχιακή οδό Συκορράχης – Βελκίου, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 31χρονο οδηγό Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Πλησίον του οικισμού Αετοκορυφής, ο οδηγός ακινητοποίησε το όχημα και μαζί με τον 30χρονο συνοδηγό, τράπηκαν πεζή σε φυγή, χωρίς όμως να καταφέρουν να διαφύγουν, καθόσον ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι οι δύο διακινητές μετέφεραν με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑