Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 10th, 2018 | by fileto

0

Λαμπάδιασαν οχήματα εταιρείας Ανακύκλωσης στον Έβρο

Σε περίπου εκατομμύριο ευρώ υπολογίζεται το κόστος της ζημίας που υπέστη η εταιρία «Ανακυκλωτική» στην Αλεξανδρούπολη μετά την ολοκληρωτική καταστροφή τεσσάρων φορτηγών της από πυρκαγιά.

Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν πάντως ότι υπήρχε μεγάλη τομή στην περίφραξη της εταιρίας που βρίσκεται εκτός Αλεξανδρούπολης – περίπου στο ύψος της εξόδου της εγνατίας οδού για τη Βιομηχανική Περιοχή (Αμφιτρίτη).

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε τέσσερα φορτηγά της εταιρίας, ένα εκ των οποίων ήταν προσφάτως αποκτηθέν και επρόκειτο να ταξιδέψει για Θεσσαλονίκη μεταφέροντας σκραπ. Και τα τέσσερα οχήματα καταστράφηκαν ολοσχερώς, ενώ ο ιδιοκτήτης μιλάει για συντονισμένη επίθεση εναντίον του και συσχετίζοντας το συμβάν με όλα τα προηγούμενα που έχουν σημειωθεί εις βάρος του και εις βάρος μελών της οικογένειας και του περιβάλλοντός του κατά τη διάρκεια του χειμώνα που πέρασε (εμπρησμοί αυτοκινητων και βαρέων οχημάτων).

Η φωτιά στην «Ανακυκλωτική» τέθηκε εν τελει υπό έλεγχο χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και χωρίς να επεκταθεί στις διοικητικές εγκαταστάσεις της επιχείρησης. Μετά την κατάσβεση, η Π.Υ, περιέχυσε τα καμμένα οχήματα με ειδικό αφρό.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑